Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ktorym

ilosc spotkan a seks - PYTANIE

Polecane posty

Powiem ci że nie miałam innego wyjścia jak tylko cierpliwą być...bo on miał kogoś innego wtedy....I zaraza jest uczciwa:P nie zrobi swiństwa :P Ale się sypnęlo tam i moje wyszło na wierzch:P I opłacało się czekac :) Uwielbiam go:):):):D

Gość zadowolony a jednak
A ja mam dola, bo niby fajnie znia sie czuje i wogole, ale jak ja dotykam tam gdzie nie trzeba to ona sie dziwnie patrzy jakby nie chciala mnie dopuscic nawet do pomacania, ze nie wspomne o seksie. O co jej moze chodzic? Moze mam powiedziec, ze sie zakochalem albo co bo nie wiem. Co ja mam zrobic, zeby to ona na mnie leciala i to ona chciala seksu?

Gość do powyzej a ile ona ma lat
i ile sie znacie?

Moze dla niej to za szybko... Porozmawiaj z nią czego oczekuje :) i b adz cerpliwy ..innej rady nie mam

Gość zadowolony a jednak
Znamy sie miesiac, moze to tylko mi sie zdaje, ze pomiedzy nami cos jest. Na razie to ona jest oziebla a ja o nia zabiegam i niby jest fajnie ale czegosc brak, brak namietnosci albo co, ona jest stara dupa, miala tam jakies zwiazki wiec nie sadze, ze jest dziewica, chociaz twierdzi, ze to nie bylo nic przyjemnego. Ile mam jeszcze czekac, przeciez jeszcze nawet o seksie czy lozku nie gadalismy bo mi glupio jest zaczac, zeby ona jakis znak chociaz dala, a tu nic. Tak jakby czegos sie obawiala, ale ja tego nie rozumiem czego w koncu okazuje jej sympatie chyba to za malo.

masz Bernadetka szczęście, że znalazłaś takiego faceta :) gratuluję cierpliwości i wytrwałości :D zadowolony a jednak --> a może by tak z nią po prostu porozmawiać? i zapytać wprost? nie ma lepszej rady i lepszego lekarstwa nad szczerą rozmową... jeśli nie chcesz tak dłużej tkwić w niepewności to nie masz innego wyjścia, musicie pogadać :)

Gość sloath
a ja poszłam do łóżka z facetem 3 dni po tym, jak zostaliśmy sobie przedstawieni.....chemia była i jest do dziś po prostu nie do opisania.....to takie porażenie.....dodam że jest 6 lat młodszy....a to już zupełna anomalia jesli mowa o stereotypach związku jako takiego

Gość losowo doświadczona
na 1 - czy to znaczy ze się puszczam ?

Gość Duży Zuch
Ja się zwaliłem, zanim doszedłem do niej na randkę. Czy to się też liczy?