Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka20latekkkkkkkkkkk

jak malować takie oczy?? niech ktoś doradzi

Polecane posty

mam oczy niezbyt duze ani male mam zielone jasne ale nosze brązowe soczewki i mam opadające oczy chce je podniesc ale jak??? niemoge uzywac kredki czarnej pod oczy bo jeszcze bardziej opadają :(:( a chce miec wyraznie umalowane oczy , kto mi pomoze??? moze ma ktos taki problem jak ja???

nikt??

Gość zapałką je podnieś

mądre to nie bylo;/

up

Gość mala drobna
moze eliner

Gość mala drobna
sorry eiliner

Gość konturowka powinna byc
a tonacji cienia tzn o dwa tony lub jeden ciemniejsza a zeby optycznie oczy wywadaly sie wieksze i bardziej wyraziste muisz biala kretka namalowac linie wewnatrz dolnej powieki hmm nie wiem jak to wytlumaczyc hmm w miejscu juz nad rzesami tak jaby po brzegach ehh nie wiem czy to wytlumacze tak :> no i bardzo delikatny cien bialy nie perlowy powinnas dac zaraz pod brwiami tak lekko rozetrzec to wszystko trzeba zeby sie to naturalnie zlalo uhhh pozdrawiam:)

Gość Jucha
no powiem ci żenie jestes sama?ja to musze siewybracdo wizażystki i dowiedzeic się jak się w ogolemalowac żeby podkreslic urode;/

Sprobuję doradzić, ale nie jestem ani stylistka, ani wizażystka, ani kosmetyczka :P Tak sobie myślę, że powinnaś pod lukiem brwiowym lekko nanieść biały, badz taki perłowy kolor i go palcem rozprowadzić, by był tylko taki odblask. Na całej powiece rozprowadź jakiś jasny, perłowy, od beżu po jasny braz ( np. braz) na zewnetrznych kacikach nanies ciemniejszy kolor nakladajac go ku gorze (palcem). Jeśli chodzi o kretkę, to nie używaj na dole czarnej. Możesz eyeliner\'em, badz kretka (dobrze zateporowana oczywiście) też lekko unaszac ku gorze kreske, ale leciutko, by kryła się ona w zmarszce mimicznej. Na doł, jak chcesz odmlodzić i powiekszyć oko, pomaluj biala kreska, ale wewnatrz, nie pod okiem. Myslę, że taki makijaż jest odpowiedni

oooo, widzę, że konturówka powinna być już mnie uprzedziła :) a jednak podobnie doradziłam :P

Gość konturowka powinna byc
Muzyczna widze, ze znasz sie na rzeczy bo doradzilysmy bardzo podobnie ;))) Pozdrawiam!!

Gość baśka20latekkkkkkkkkk
dzieki dziewczyny:) sproboje tak

Gość Kredką
którą będziesz malowała powieki podnieś kąciki oczu troszkę do góry. W stylu dawnych egipcjanek, ale nie tak mocno,rzecz jasna i troszkę do góry. Uniesie Ci to wizualnie opadające powieki.