Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Jak go pieścić, rozpalić ale nie zabierac sie za te sprawy

Polecane posty

Gość wiem xd
usiądź na nim i ruszaj biodrami. poczujesz pod sobą conieco. to się sprawdza i mam nadzieję, że Ci bedzie odpowiadac, bo oboje w spodniach bedziecie ;]]

Gość dghjkshgdhjskds
Mam pytanie . Jak pieszcze go przez spodnie to on może dojść ? i jak go pieścić ?

Gość Wielki JOE
Znajdz jakąś ładną dziewczynę która będzie mu dawała i po kłopocie.

Gość brzydze sie pizd
tylko ciekna, smierdza, jak nie sluz to krew, albo wszystko na raz. Mozna sie niezle porzygac.

Gość wiem xd
dghjkshgdhjskds - pewnie, że może. jak na nim usiądziesz to na pewno, a przez spodnie ręką... to tak jak bez. no ruchy w gore w i w dól najlepiej. pozdrawiam ;))

Gość dghjkshgdhjskds
Hm ... no ja już na nim siedziałam , lecz z tej pozycji jak mam rozkraczone na nim nogi to trudno mi go masować ;P więc tylko całowanie nam zostaje ...

Gość szukam filmiku
czy ktoś pamięta, żeby był tutaj link do takiego filmu z japoneczką wykonującą "masaż" mężczyźnie? jeśli tak, to poproszę o linka:)

Gość szukam filmiku
uppp

kurde nie da sie rozpalic i piescic faceta a potem odwrocisz sie pupa i spac, wiesz jak to denerwuje faceta? predzej czy pozniej i tak do czegos dojdzie nie da sie inaczej uch malolaty jak nie wiedzialam nic w tych sprawach o sie za nic nie zabiealam

Gość wiem xd
bo jak siedzisz to nie masujesz, tylko się ruszasz, a jak masujesz to nie siedzisz :P prossste ;DDD

Gość dupekk
a mnie się wydaje, że pomysł z czekoladą i innymi produktami zjadanymi i spijanymi z ciała jest naprawde idealny na monotonie :) na pierwszek ramdce pocałunek był super i sparawiał przyjemnośc ale z każdym następnym spotkaniem więcej i więcej bo to już nie sprawia przyjemności...

Gość CITY IS MINE
hmmm ja uważam natomiast, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować i niczego się nie bać...Jeżeli nie jesteś gotowa-OK nikt Cię nie zmusza, ale nie terroryzuj faceta. Spróbuj z nim czegoś- jakiś petting? przecież to nie sex, loda robić nie musisz, ale ręką możesz w tym nie ma nic złego a i jemu będzie lepiej jak zobaczy że się "przełamujesz" Pozdrawiam.

Gość ona :P
nie wiem może pooglądaj jakieś filmiki jak facetowi zrobic dobrze ręką bedziesz wtedy wiedziała ja też miałam podobne problemy ale daje radę doprowadzic do wytrysku ręką ale naprawde chyba to troche nie fer jak zostawiasz go tak samemu sobie żeby się meczył...

Gość malagenia
Moim zdaniem świetnym pomysłem jest masaż erotyczny. Możesz do tego celu kupić specjalne olejki. Np. w warszawskim Secret Place znajdziesz specjalne "olejki miłości" w różnych smakach i zapachach. To gdzie je nałożysz i w jaki sposób będziesz je rozsmarowywać zależy tylko od Ciebie :)