Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka ze Szczecina

dzidzia w lutym a brzuszek już.....o rany

Polecane posty

Gość Kaśka ze Szczecina

Witajcie! W forum jestem pierwszy raz. Szukam jakiejś..powiedzmy analogii;) Szukam potwierdzenia, że wcale nie jestem az taka "gruba" jak wyglądam:)) Przytyłam 7kg. Szok? No dziewczyny napiszcie ,ze to norma? No proszę:( Wcale się nie objadam przecież:( Dzidzia kopie jak szalona do tego.Myślę;): "ma sporo miejsca". Brzuszek jest..hmm..no własnie, troche duży jak na koniec 19tygodnia:) Jest wsród Was też do mnie podobna?:)

Gość anka z torunia
może wejdź na topic "termin luty 2006" i tam zapytaj

Gość ja przytyłam
11 jak narazie jestem w 21 tc:D

Gość Kaśka ze Szczecina
Aniu, widziałam ten "topic" ma tysiąc stron;) Nie lubia tam pomarańczowych..gdzies czytałam:( miedzy wierszami może... w sumie to dalej w nim "kopie";) moze się odważe...i w koncu cos napiszę do nich... "ja przytyłam" to jest pocieszające:D;)

Gość koobi
Jestem 15 i 4 kg do przodu

Gość ania wawa 1986
ja jestem w 16 tygodniu i przytylam tylko 2 kg ale i tak uwazam ze moglam nie przytyc bo brzuch mam prawie niewidoczny a moja znajoma polozna mowi zebym starala sie przytyc od9 do 12 kg najwiecej w ciazy

Ja przez całą ciążę przytyłm chyba z 22kg, a teraz jestem chudsza niż przed ciążą:o

Gość misiaaaaa..
bo nie masz kiedy jesc:):):):P

Ja jestem w 19 tygodniu, drugiej ciązy :) Jestem raczej \"grubokoścista\", więc przed ciążą nie wyglądałam jak nimfa ;) W pierwszej ciązy w 20 tygodniu ledwo zaczynało być coś widać, choć przytyłam wtedy \"ogólnie z 7 kilo. A teraz - brzuch się zaokrąglił juz w 10 tygodniu, i też jestem już jaieś 7-8 kilo na plusie. Niestety, lubię zjeść :) Ale po pierwszej ciąży po kilku miesiącach wyglądałam dużo lepiej niz kiedykolwiek przed ciążą, więc głowa do góry - najważniejsze, żeby dziecko zdrowe było :) Pozdrawiam!

Gość justaaaaaaaaaaa
ja jestem w 10 t.c i przytylam moze kilogram , brzuszek mam tylko lekko zaokraglony i to tylka ja dostrzegam , zastanawiam sie kiedy mnie wysadzi, od ktorego tygodnia zaczelyscie tyc taz ze bylo juz to do zauwazenia??

Gość koobi
U mnie do 10tyg. by spadek wagi--schudlam 3 kg.Potem nagle---buuum

Gość justaaaaaaaaaaa
ile przytylas?? tylas stopniowo czy od razu wywalilo ci brzuszek:P

Gość upupupupupupupuppppppppppp

ja w czasie całej ciaży przytyłam 25 kg - SZOK. Wszędzie słyszałam że najlepiej dla matki i dziecka to tak do 12 kg.

no a ja do tego poniendziałku miałam 2,5 kg na plusie (chorowałam w weekend i spadł mi kilogram) ale już w środę wieczorem miałam 5 kg do przodu! przestraszyłam sie bo to napewno woda mi sie zatrzymała, bo wcale sie nie objadałam, jadłam bardzo rozsadnie. zatrzymanie wody może świadczyć o zatruciu ciażowym, dlatego zagotowałam sobie wczoraj korzeń pietruszki i piję ten wywar a poza tym nie solę od dziś, nie jem nawet wędlin bo słone. jestem w 19 tyg. dziś było 4,7 na + czyli troszkę lepiej