Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Spuchnięta łECHTACZKA...

Polecane posty

Dlaczego tak sie dzieje?I czy sa na to jakies domowe sposoby zeby to zlagodzic?Kremy typu clotrimazolum nie pomagaja.No niewiem mam na mysli moze wode;zimna-ciepla?Cokolwiek.Wiem,ze najlepiej isc do lekarza,ale coz... To mnie dziwi,ze jest jakas bakteria,poniewaz od kilku tygodni z nikim nie wspolzyje...

Gość Jucha
wieszco teztak miłam i podobno kazda kobieta ma czasem takie cos.spróbuj zrobic okład z rumianku ale wiesz co jest taka specjaln amaśc alenie pamiętam nazwy;/

Gość Jucha
nie to jakaś maśc na l chyba;/używa sie jej dla niemowląt(dziewczynek;/)taka biała z zielonym paskiem

Kurde...niewiem ,ktora masz na mysli,bo chyba tez nie chodzi o masc cynkowa?To coprawda nie na l,ale...hym...

Gość Jucha
haaa juz mam Linomag:) mowie ci mi pomogło jest super:!!

Och...//Witaj!Niewiem po czym,tak poprostu.Kiedys bolala mnie po stosunku i odrazu wiedzialam,ze mam nie odpowiedniego ...partnera,a teraz sama sie zastanawiam,poniewaz dlugzszy czas juz nie wspolzyje.

Gość Jucha
ale tego to juz kochana nie wiem;/leć z rana do apteki i pytaj:)smaruj kilka razy dziennie .powiem ci ze nawet miła jest ta maśc ma lekka konsystencje:)także życze miłej i skutecznej kuracji:)

Jucha//A juz widze!Z zielonym paskiem...ok:) Oby pomoglo.Co prawda to znika,ale trzeba dlugo sie meczyc.Jka ide spac na noc to kiedy rano wstaje jescze jest ta opuchlizna:( My kobiety mamy prze...:(

Gość Jucha
no własnieto jest maśc z prwej strony masz katalog produktowi to jest maśc

Gość Jucha
no my to w ogole cale życie poszkodowane ;/achhh co za los kobiety;/

Gość Jucha
no dobra lecez psem i spac !bo jutro musze rano wstać;/kolorowych snów:)

Słuchajcie ale linomag na bolącą łechtaczkę?Nie no to jakaś pomyłka.A powiedz mi ile masz lat? Bo ja np tez miałam podobne problemy jak zaczynałam współzyć i np bolała mnie tez po oralu...

Gość S i Z
moja siostrzenica leczyła stany zapalne tą maścią;) pomogło;D

Pierwsze słyszę na prawdę ...linomag to na podraznienia typu wyprysk ,suchość skóry...ale nie na łechtaczkę tam jest inny \"klimat\" że tak to ujmę...

Och//Ja nie spolzyje pierwszy raz ani 20-ty ,a juz dosc wiele razy.To nie ma nic wspolnego z tym kiedy,ale teraz nie wspolzyje i mam jakis stan zapalny:( Wyprobuje ta masc moze faktycznie pomoze:(

Gość pytanko mam
ja tak z innej beczki... plemniki zyja w innym "srodowisku"? np. jak wytrysk bedzie na brzushQ...to one jeszcze żyją?

Tak,zyja i trzeba uwazac by nie splynely Ci nizej,bo moze byc niespodzianka.Czasem to sie zdarza.Wiesz to zalezy od wielu rzeczy:)Radze mimo to nie ryzykowac.Poprostu grozi to ciaza.

🌼Zauwazylam,ze podczas stosunku jest to inny bol... :o ,a po jescze inny...hym...Nierozumiem ja tego.Po co tak sie wogle dzieje...

Gość ytres
Lady... nie współżyjesz jak mówisz, ale się masturbujesz wibratorem i stąd spuchniecie.

Gość losik
a więc to po stosunku moze wystapic spuchniecie lechtaczki, to zniknie bez zadnych masci itp? po jakim czasie?

Gość Agata d
hey mam pytanie . chlopka mi robił palcówke i mnie bardzo pierw swedziala lechtaczka jak drapałam to potem mi ona brdzo mocno napuchła . to zejdzie samoo . prosze odpiszcie to bardzo wazne ;((

Gość AguSS
hey mam pytanie . chlopka mi robił palcówke i mnie bardzo pierw swedziala lechtaczka jak drapałam to potem mi ona brdzo mocno napuchła . to zejdzie samoo . prosze odpiszcie to bardzo wazne ;((

wiecej dbalosci o higiene. Po prostu przyplatala sie jakas infekcja bakteryjna, albo cos podobnego. Trzeba dobrze umyc rece, zanim dotknie sie miejsc intymnych, a wszelakie sprzety sluzace umilaniu zabaw erotycznych tez trzeba regularnie myc.

A "spuchnieta" lechtaczka podczas seksu to raczej normalne- podczas podniecenia nabrzmiewa, podobnie jak czlonek :-P Niepokoic moze dlugie utrzymywanie sie obrzeku, ale to juz z powodow wyzej podanych :-)