Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

Uzależniona od wysiłku fizycznego!!!!czy ktos tak ma?

Polecane posty

piszcie dziewcyzny tos tarszne jestem juz uzaleniona od sportu uprawim tenis zawowo ale akurat tenis to ejdnoa le biegnaie cwiczenia silownia fitness makabra jk nie pocwicze 2 dni to wariuje

Gość panterka84
no nareszcie ktos kto mnie zrozumie!!! mam to samo jak ie daj boshe cwicze tylko 3 dni w tygodniu to od razu apatia ,marny humor ,czuje sie jak zasiedzialy leniwiec moj ideal to 2 godziny cwiczen dziennie,ale przy pracy po 14 h/dobe ciezko to zrobic

partnerka 84 rozumiem cie to jest strasnzuy stna juz moja skora inaczej funkcjonuje jak nie cwicze katastrofa!no ale mam psychologa bo mm bulimie wiec mysle z emimo ze ejstem zawodowym spoertowcem powoli wroce do normalnego zycia cche zyc normalnie mimo ze kochm sport

Gość Panterka84
tez miala troszke problemy z odzywianiem,sport je na jakis czas uspokoil,a teraz gdy przesadze od razu przeginam tez z cwiczeniami, ja oprocz tego ze czuje sie dobrze dopiero jak pocwicze ,to mam jeszcze obsesje wygladu mpoich miesni-mam wrazenie ze jak zrobie 3 dni przerwy w cwioczeniach to moje pieknie wyrzezbione miesnie zamienia sie w tluszcz io od razu czuje sie grubo

Panterka 84 mam dokladnie tka samo to sytraszne jest nie wiem czasem jak funkcjonwac w zyciu dzi snie cwiczylam jutro ju jade pobiegac i na silke pozdrawiam

Gość Panterka84
ja mialam teraz powazny zabieg na ca;e nogi i mam zakaz cwiczenia ten tydzien-zreszta gdybym zalozyla chocby spodnie byloby wycie z bolu,ale usiluje robic brzuszki ,choc juz czuje sie taka pulchna i wogole zdaje mi sie ze tyje e oczach,pocieszam sie Agata tym ze mania cwiczenia naszej sylwetce moze wyjsc tylko na dobre,gorzej ze zdrowiem bo nie wiem czy mozna tak przeginac