Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goliznaa

ogolona,ale nie zadowolona. Pytanie ...

Polecane posty

Gość goliznaa

uzylam wczoraj kremu do depilacji miejsc intymnych,ale ze ostatnio gdy uzylam go rowniez w okolicach odbytu strasznie szczypalo,potwoernie wrecz to w tym miejscu ololilam sie maszynka. Dzisiaj skora jest podrazniona po goleniu,wrecvz sa krostki.Nie moge nawet stringow ubrac:O Czy po kilku razach skora sie przyzwyczaji? A moze Wy inaczej pozbywacie sie owłosienia z tego miejsca?

Gość __aaabbb__
ja opalam kspsko palnikem, nie ma krostek, wszystko ok, polecam:classic_cool:

Gość karmelciaa
na początku tak może byc, ale skóra sie przyzwyczai, użyj toniku do to zapobiegnie pojawianiu sie krostek

Gość goliznaa
myslalam ze bede mogla codziennie,co drugi dzien prrzejechac sobie maszynka;) A teraz wstyd sie facetowi pokazac:( karmelciaa myslisz ze dlugo beda takie objawy? Tzn. Za trzecim,piatym czy moze pietnastym goleniem bedzie juz dobrze? Uwielbiam sie kochac od tylu,na pieska itp a z takimi 4literazmi jak teraz:O

to po co w ogóle to dotykałaś - normalnie dziewczyny osłabiacie mnie - ale bedziesz miała fajnie, jak sie okaże, że z jakiś powodów nie mozesz sie tam golić - a włosków będzie tam więcej i bedą bardziej gęste, bo po goleniu tak jest - gratuluje głupoty

Gość Stasiaaa
Ja nawijam wloski na zapalke i wyrywam.

Gość stasia no super
Pomysl rewelacja, ja tak wyrywam wlosy z zoledzia, bo cholera mnie bierze, bul jest straszny ale co tam zoledz musi byc golutki ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masy włosz na zoledziu_ muhahahha

Gość To sem ja
hmm, ja sie gole od nie pomietam kiedy, i daly czas mi wyskakuja krostki, naokolo odbytu tez... Mi nie przechodzi. I najgorsze ze czasem bardzo bola, ze nie powiem o odrastaniu wloskow... Co 3 dzien tylko naczesciej sie moge maszynkowac... Za bardzo boli pro postu..

Gość goliznaa
dzisiaj jest juz wszestko cacy;) Nic nie boli i nie piecze:) Tylko dlaczego w pierwszym dniu tez tak nie moze byc:O? Ah ta nasz Matka Natura...

Gość Emanuelka
Ja siadam okrakiem nad ogniskiem i wszystko się ładnie opala. Wcześniej tylko smaruję wargi sromowe specjalną maścią azbestową.