Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

infekcja bakteryjna

Polecane posty

Gość blend

dostałam macmiror globulki 6 sztuk i jednorazowo cos doustnie na infekcje bakteryjna. skonczylam to brac i od razu dostalam okres. okres sie skonczyl i czekalam na efekty, wszystko wskazywalo, ze jest ok, wczoraj prawie sucho, dzis caly dzien sucho, a tu na wieczor niespodzianka - wydobyla sie ze mnie spora ilosc wydzieliny podobnej do tej co przy infekcji, ale jakby wymieszana z normalna. Czy to jednoznacznie oznacza ze infekcja wrocila? A może po prostu owulacja przedwczesnie, tylko jestem przewrazliwiona? Czy moze tak byc, ze infekcja jest wyleczona ale jeszcze jakies "resztki" się ostały? Szkoda, że pani, która mi to przepisala akurat musiala sie wybrac na urlop :|

Gość iiiiii
ja dostałam abotyl 6 globulek tez na jakas infekcje zaraz po zakończeniu zaczęłam mięc takie krwisto mleczne upławy potem mi przeszłom potem krwawiłam przez jeden dzień a teraz wcale nie jest lepiej i tez się zastanawiałam czy to tak ma być mam terza dostac okres i załozyła ,ze teraz jak błona sie złuszczy to będzie dobrze-chyba?

Gość blend
no wlasnie nie wiem, bo dokladnie to bylo tak, ze zdazylam wziac 5 i dostalam okres, ostatnia wzielam jak sie skonczyl, i do dzisiaj bylo dobrze a teraz takie ni to normalne, ni to uplawy i nie wiem co o tym myslec :( twoje uplawy to pewnie po prostu przed okresem, tez sie pewnie rpzekonasz dopiero po :(

Gość karoka
niestety po okresie pomimo leczenia infekcje często wracają. Nawet w ulotkach tych antybiotyków tak piszą. Ja się przekonałam przy grzybicy, nic się nie złuszczy, złuszcza się puki bierzesz antybiotyki :/

Gość blend
jednym slowem pieniadze poszly w bloto? nawet nie moge isc do tej babki bo ma urlop! argh

Gość joella822
dziewczyny, tez mi sie wydaje ze mam od jakiegos czasu infekcje intymną. Podczas brania tabletek wyjalowilam sobie organizm i teraz wszystko sie mnie czepia. Jakie badanie mam zrobic. Bo bylam u gina i on zawsze daje mi to samo na grzybice a moze to co innego. Zrobilam cytologie i wyszlo tylko stan zapalny, zadnych konkretow. Jakie wiec robi sie badanie i gdzie?

joella - zrób sobie posiew na bakterie - to troszke kosztuje ale ze skierowaniem za darmo ... niestety infekcje powracają - ja też już nie mam siły ... mam mieć robione hsg i przed tym badaniem musze mieć wzorowy posiew ... raz wziełam kurację 7 dniową od razu po miesiączce doustnie i dopochwowo w połowie cylku pojechałam dp gina sprawdzic czy jest oki - niestety cały czas to cholerstwo jest ... a że starmy się o dzidzię to i meza leczę - bo to przechodzi też na partnera i można zarażać się na około ...

Gość joellla82
dzieki, ale gdzie sie zglosic na taki posiew. Czy moja ginekolog moze to zrobic w prywatnym gabinecie?

moze zrobić ale Cię skasuje na ok. 80 zeta ... mój robił mi na NFZ na wynik czekalam tydzień ! pierwszy raz robiłam sobie w przychodni ale transporter z pobranym wymazem musialam zawiesć do labolatorium szpitalnego - zrobili mi to prywatnie bo nie mialam skierowania - za każda grupę bakteryjna po ok 25 zł. potem posiew musiałam powtórzyć w celu sprawdzenia i już zrobiłam go za darmo bo mój gin powiedzial ze te badanie refunduje NFZ ale u lekarza byłam też na NFZ ... - posiew z kanału szyjki macicy na baktrie tlenowe, beztlenowe i w kierunku grzybów ! w razie jakichkolwiek problemów - wszystko CI wyjdzie jak na dloni włączniez nazwami grzybów i bakterii ...wtedy wiadomo co można leczyć a nie tak w ciemno ...

Gość joellaaa
dzieki trinity!ja musze chodzic prywatnie, bo nie pracuje i nie jestem ubezpieczona, ale skoro gin moze to zrobic u siebie w gabinecie to ok. Pa