Gość ciekawa ciekawska... Napisano Wrzesień 22, 2006 jakie prezerwatywy stosujecie? ja durex extra safe i pepino truskawkowe-mam sentyment... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa...ciekawska Napisano Wrzesień 22, 2006 nie uzywaci=e wcale?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 eeee ja nie kupuje tylko moj facet:P:P wiec nie decyduje:P:P ale czekoladowe durexy sa wypas:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa...ciekawska Napisano Wrzesień 22, 2006 nie znam, nie znam...jeszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 nibys chyba żartujesz że Ci czekoladowe odpowiadają :O były gartis dodawane do tych czarnych durexów z autkiem i teraz wala mi się po chacie z 5 nowych pudełek tych czekoladowych... dla mnie one walą a mojego faceta cisną jakieś małe są... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 hehehehe my wlasnie kupowalismy odwrotnie te czerne byly dodawane gratios do czekoladowych lol i wlasnie byla taka sama sytulacja tylko ze z czarnymi :D:D:D lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vicky pollard Napisano Październik 9, 2006 pepino trusdkawka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durex extra safe Napisano Październik 9, 2006 albo easy on. rózne rodzaje ale tylko durex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxooxx Napisano Październik 9, 2006 durex, ewentualnie unimil i durexy czekoladowe rządzą. moje ulubione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewciaaaaaa Napisano Październik 9, 2006 nie uzywamy wcale. Tabletki sa o niebo lepsze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plmoki Napisano Październik 9, 2006 ale tabletki sa mniej bezpieczne dla zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vicky pollard Napisano Październik 9, 2006 ja nie toleruje pigulek...czuje sie po nich jak smiec. :) albo jak w pierwszym trymestrze ciazy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewciaaaaaa Napisano Październik 9, 2006 ale wieksza przyjemnosc jest z sexu bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vicky pollard Napisano Październik 9, 2006 moze dla mezczyzny...ja roznicy nie widze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SLONIUSZKO 0 Napisano Październik 9, 2006 Moj nr jeden to tylk i wyłacznie Durex Pleasuremax, rewelacja , polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajo Napisano Październik 9, 2006 Sloniuszko - a czym roznia sie pleasuremax od innych? Podobno sa jakies rozgrzewajace... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppp Napisano Październik 10, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeGie 0 Napisano Październik 10, 2006 nie lubię żadnych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Październik 10, 2006 Te czekoladowe śmierdzą i jakieś takie grubaśne są. Durex Elite i Durex Pleasuremax są przez nas najbardziej lubiane. Pleasuremax nie są rozgrzewające, tylko mają wypustki.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach