Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadzam

CZY TO MOZLWIE JEST-TAKI FACET?

Polecane posty

Gość przeprowadzam

[22.09] 09:05 katarzynkalllll facet mi sie prawie oswiadczyl na pierwszej randce, powiedzial ze mus serce sie zatrzymalo jak mnie zobaczyl, myslalam ze tu bzdury i ze chce mnie zaciagnac do lozka teraz, miesiac pozniej on codziennie do mnie dzwoni, nadal, i zachowuje sie jak gentlemen , kupuje kwiaty czy to mozliwe, czy takie rzeczy sie zdarzaja czy to mozlwe aby bylo tak pieknie? a moze ja na jakies czerwone flagi nie zwrocilam uwagi? [22.09] 09:40 sexifoczka pewnie, że to jest możliwe!!!!!!!!!!! Mój ukochany podobno od pierwszego spojrzenia wiedział, że ja to ta jedyna... po 3 tygodniach na kolanach poprosił mnie o rękę... i..... od 12 lat jesteśmy ze sobą szczęsliwi!!! Nigdy nie żałowałam, że wtedy się zgodziłam... Życzę Ci szczęścia i.... odwagi!!! [22.09] 09:53 pewnie pewnie ale zaciągnął cię już do tego łóżka ?!

Gość hmmm.. hmm....
hmm dla mnie takie zachowanie to trochę zachowanie desperata. Nie wierzę w miłośc od pierwszego wjerzenia bo... wydawało mi sie kiedyś ze mój mąz też tak się zakochał we mnie od pierwszego wejrzenia. teraz, po rozstaniu, myślę, ze on po prostu szukał jakiejkolowiek kobiety, która by sie zgodziła z nim być... Co najlepsze.. po rozwodzie spotkałam człowieka, który na 5 randce wyznał mi miłość. faktycznie na początku było cudownie - jak w bajce.. ale tylko na początku. Potem tak miłość mu jakoś osłabła.. ciekawe czemu ;))

Gość druga od góry
ja bym tam zobaczyła czerwoną flagę z jaskrawym: uwaga, okaz niezrównoważony emocjonalnie ciekawe co mu w mózgu nie styka i jak często ma takie jazdy co nie wyklucza że możecie być szczęśliwi ale zalecam ostrożność i uważną obserwację