oczy_blue 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 takiego, po którym będzie pomimo narzuconych ciuszków, czuć ładną, najlepiej owocową woń. Polecicie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111111 Napisano Wrzesień 22, 2006 BODY CARE-soraya,mleczko do ciała-intensywne odmłodzenie-kolor buteleczki-zielony naprawdę slicznie pachnie po nim ciałko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasialuk 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 z firmy Ives Rocher - tam sa typowo owocowe balsamy - ktore czuc na skorze przez caly dzien - no i nie drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bielenda ma Napisano Wrzesień 22, 2006 zapachowe balsamy- kawa, czekolada wanilia jesli sie nie myle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka011 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 zgadzam sie - te z Ives Rocher bardzo ladnie i intensywnie pachna. Ale najpiekniej bachnacym balsamem swiata jest dla mnie balsam Gosha z serii Keep young and beautiful taki w zielonej butelce:) Jest cudowny po prostu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura_90 Napisano Wrzesień 22, 2006 Własnie Yves Rocher! Cudowne zapachy, Flakon 400 ml kosztuje 17,50 a zapachy sa.. no po prostu bossskie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoinette 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 Balsam AA Oceanic z masłem malinowym :) Uwielbiam go i przy każdym użyciu muszę sobie przypominać, że nie jest do jedzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam curious Napisano Wrzesień 24, 2006 britney spears :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Białostocczanka Napisano Wrzesień 24, 2006 w ogole nei moge dostac kosmetykow firmy Ives Rocher... a szkoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość letitia Napisano Wrzesień 24, 2006 Jezcze balsamy Fruttini super pachna, ale niestety ostatnio rzadko mozna je dostac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 24, 2006 Fruttini są super,fajnie się wchłaniają.ja kupiłam w Auchan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy_blue 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 serdecznie Paniom dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka011 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 Bialostocczanka -z nicka wnioskuje ze jestes z Bialegostoku... przeciez w Auchan jest Ives Rocher, nie da sie go nie zauwazyc. No chyba ze nie jestes stad tylko podstepem wprowadzilas mnie w blad :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrata89 Napisano Wrzesień 24, 2006 Fajowo pachnie mleczko kojące Johnson's baby Na Dobranoc. Ma świetny lawendowy zapach. PO PROSTU CUD!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aj em de czołzen łan 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 Yves Rocher ma moim zdaniem najpiekniejsze kosmetyki o zapachu kwiatów i owoców!Szczególnie polecam gruszkę :) http://www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=106 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach