Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susana

niech odwalą sie od Skok-ów!!!

Polecane posty

Gość dlaczego niby
co do SKOKÓW to akurat moim zdaniem nie może być tak, że ta instytucja działa jak bank nie podlegając przy tym prawu bankowemu !!!!!!!

Gość rumiany Boluś
w SKOK-ach realne dla klienta oprocentowanie wynosi ok. 10. 1 % w skali roku. np. kredyt 3000 zl - odsetki : 339 zl , 12 rat po 277 zl. no to teraz wiadomo dlaczego tym lichwiarskim bankom z zagranicznym pazernym kapitalem tak kościa w gardle stoi SKOK.

Gość susana
nie jak bank mój drogi tylko społdzielnia i to jest duża różnica, nie wiesz to nie gadaj jak nie znasz od podszeki sytuacji, wkurza mnie mielenie ozorami ludzi którzy gdzieś tam coś usłyszeli i zaraz gadają udając inteligentnych

Gość susana
dokładnie Boluś! ja biorę kredyty w Skok-ach i jestem zadowolona z miłej obsługi, tego że jestem zawsze witana uśmiechem i najażniejszego bardzo niskiego oprocentowania!!!!!!! a jak idę do innego banku to aż mnie skręca jak usłyszę odsetki!

Eeeee PEKAO BP przy kwocie 3000,- spłata całkowita to 3.236,25 przez 12 mieś. 236,25 a 339. To chyba Skoki to lichwa

Gość dlaczego niby
Słonko - ja to ONA nie ON. To po pierwsze. Po drugie to może faktycznie nie siedzę w temacie jak to określiłaś "od podszewki" ale głupia też nie jestem, oczy i uszy mam i widzę co się dzieje i do czego zmierza cała sytuacja ze SKOKAMI......niestety robi się wszystko by SKOKI pozostały spółdzielniami a działalność ich nie różniła się niczym od działalności banków - wiec nie wyjeżdżaj mi tu z insynuacjami sugerującymi, że jestem nieczytatym niepisatym debilem ok? i czytaj ze zrozumieniem Moja Droga.

Gość susana
nic w twojej wypowiedzi nie wskazywało na to, jakiej jesteś płci, PRZEPRASZAM jeśli uraziłam...PKO to akurat dało mi popalić przy mieszkaniówce-nienawidzę ich! zero kompetencji u grubej Pani analityk! każdy klient musi mieć w skok-u wykupione wkłady i udziały wiec skok nie może nie być spółdzielnią...a solą w oku banków jest i to banki boli że klienci odchodzą

Gość dlaczego niby
no dooooooooooooobra;) wybaczam Ci wspaniałomyślnie:P

Gość susana
o super!!! będę mogła zasnąć spokojnie! Dzięki ;)

A na ile możesz wziąc kredyt mieszkaniowy w SKOKU ??

Gość susana
kochanie NIGDY nie porównuj Skok-u do providenta! jest kolosalna różnica w odsetkach-provident to dopiero lichwa!

Gość susana
a jeśli chodzi o warunki, dochód musisz mieć, dobrą historię kredytową, dochód oczywiście udokumentować

Gość susana
to chyba zależy od osób w rodzinie nie wiem dokładnie, ale jeśli masz kredyt w innym banku nie ma przeszkód żebyś i tam wzięła. Moja siostra ma najniższą krajową i też dostała kredyt 4000 na 24 miesiące

Gość susana
ja czekałam 2 dni, ale jak pogadasz to i na drugi dzień dostaniesz, zależy od obsługi wszystko

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam kredyt w skoku zaciagniety na 3 lata, kwota 8000 tysiecy zlotych, miesiecznie place 320 zl, po przeliczeniu, bo dodali jakies smieszne ubezpieczenie kredytu za ktore co miesiac doplacam ok 40 zl, to jest po prostu chore, oprocentowany kredyt mam chyba na jakies 20% nadplaty za to wszysstko wyjdzie jakies 3000 wiec cholernie duzo, jak dla mnie to praktycznie to samo co provident i bardzo zaluje, ze wlasnie tam wzielam ten kredyt, za drogo mnie to wszsysatko bedzie kosztowalo...

fakt na taka kwote w prowidencie dowalili by mi 3 razy tyle co wzielam, ale jak dla mnie to tez jest zdzierstwo, a3500 tysiaca nadplaty za kredyt, przeciez to jest kupa kasy, nie myslicie??? a na poczatku mialam placic 280 zl raty miesiecznej, skandal do tego jeszcze w polowie sierpnia bralam kredyt, po paru dniach przyslali mi jedne blankiety oplat, a za raz pod koniec miesiaca nastepne tylko juz z wyzsza o wiele kwota do oplaty, to jest chore, nie bylo mnie przy zawarciu umowy, bo to kredyt na moja mame jest ale teraz bardzo zaluje...

nie nie pracuje w zadnym z tych przekletych bankow, Skok w Łomży na ulicy giełczyńskiej, tam wlasnie moja mama brala kredyt i takie raty mi dowalili, a jesli ktos nie wierzy moge skserowac papierki i wyslac komus na poczte, bo moim zdaniem skok to oszustwo tyle powiem policzcie sobie 320 zl razy 36 miesiecy, a kredyt bralam 8000

i ile to wyjdzie????????? ponad 11 tysiecy zlotych nie ma i nie bylo nigdy dobrego banku na polskim rynku przekonalam sie na wlasnej skorze

ale skok...adamskiego? stefczyka? rodzina? jaki skok? bo np. skoki kopernika działają przez posrednika, dlatego tak drogo jest

na stronie skoku w ktorym bralam kredyt rata wychodzi 281 zł, tyle na pewno bym płaciła...a moze to nie ubezpieczenie tylko IKS? które dziala jak lokata systematycznego oszczędzania? kazdy członek musi płacic coś takiego, w moim jest np. 25zł do raty ale po roku te pieniążki można sobie wybrać lub wpłacić na ratę, dowiedz sie dokładnie, bo to na pewno o to chodzi. Niby się na to psiorczy alejak na wakacje sobie 300zł wyplacam to jest jak znalazł

Gość a co z
lokatami, wszyscy piszą o kredytach w Banku PKO SA dali mi tylko 1,8 % :o

jeśli chcesz to mogę ci pomóc się w tym zorientować, bo może akurat w tamtej placówce pracują niekompetentne osoby, a ten IKS to jest na pewno po roku do zwrotu, więc jeśli płacisz po ok. 40 zł to niezła sumka ci się uzbiera, naprawdę

Gość a co z
lokatami, wszyscy piszą o kredytach w Banku PKO SA dali mi tylko 1,8 % :o

Gość a co z
dzięki Susana :) to spora różnica, będę w takim razie rezygnować z PKO SA :p i tak już ich miałam dosyć, zawsze kolejki, czekania, obsługa też taka sobie dajcie jakieś firmowe stronki co ?

www.skok.pl to jest główna strona, ale jest też ten w którym ja mam kredyt www.skokadamskiego.pl

Gość skoczek
ja mam kredyt 3000 w skok jaworzno czekałam 2 godziny na decyzje to juz moj drugi kredyt i jestem zadowolona ,a te dodatkowe opłaty czlonkowskie czy co to tam jest (te 20 czy 40 zł do kazdej raty ) zwracają co pół roku wiec zadna lichwa a oprocentowanie mam 13 procent