Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaJola

nie mam pracy, pieniedzy, faceta i nie mam po co zyc!!

Polecane posty

Gość zalamanaJola

wszystko sie ostatnio popsuło nie przedłuzyli mi umowy w pracy szukam nowej juz 2 miesiace i nic! nie mam pieniedzy zeby wyjechac za granice w ogól nie mam na nic juz pieniedzy mieszkam z rodzicami ale mi tylko dogaduja i tyle, faceta tez brak..dobra wiem ze zaraz powiecie nie narzekaj rob cos staraj sie ale ja juz mam dosc tego wszystkiego zycie to taka gonitwa bez sensu!!

Gość bedzie facet
to i kasa bedzie :-) zycie jest piekne.....

Gość Jasne że tak
ale dobrze ze masz chociaz rodziców :))

Gość podaj numer konta pomoge
:O

Bywaja lepsze i gorsze dni nie mozna niczego przekreslac \"raz na wozie , raz pod wozem \" tak juz jest i nic na to nie poradzimy ale zycie jest darem i walka, wiec trzeba walczyc, bo to najcenniejszy skarb moze szczescie czeka na wyciagniecie reki, tylko ty jeszcze tego nie wiesz Glowa do gory :)

kuźwa a jakbyś nie miała rąk lub nóg to co? matko!!!! ludzie mnie rozwalają

Gość głowa do góry
ja tez nie moge znaleźć pracy( mam 26 lat i pracowałam w sumie rok, całą resztę czasu szukam pracy :(, rodzina ma mnie dosc, samoocena =0, mam męża- i powiem ci że przez to mam jeszcze gorzej...a miało byc tak pięknie.. jak bralismy ślub mąż normalnie pracował, ja tez pracowałam..potem oboje straciliśmy pracę, on teraz pracuje na czarno a ja wcale, już od 2 lat jego rodzina jest tak biedna,ze musimy im cały czas dawać pieniądze na zycie- przez to my nie mamy na nic :( mieszkamy w moim pokoju u rodziców, którzy nas nie chcą i mamy juz dosc wszystkiego- nie mamy dokąd pójśc, nie stać nas na wynajęcie czegokolwiek koszmar niedawno postanowiliśmy ze jade za granicę- sama, bo na 2-os. wyjazd nas nie stać, a rodzice nie pożyczą:( jak juz cos zarobię mam go ściągnąć- boje się jak nie wiem co, ale nie mamy wyjścia

Gość głowa do góry
podszywaczu, ale masz debilne poczucie humoru, pewnie masz 11 lat i jesteś na wagarach :o

Gość zalamanaJola
jakis glupi podszywacz podal ten link

Gość zalamanaJola
na kafeterii az roi sie od glupich podszywaczy

Gość zalamanaJola
mloda

Gość do glowa do góry
rozumiem Ciedoskonale. Wiem jak to jest, jak nie ma się pracy i mieszka u kogoś, kto Cię wygania :o