Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 35

mamusią zostanę grubo po trzydziestce

Polecane posty

Gość mama 35

Hej! A już myslalam,ze nie bede mamą. Synek 9lat a w lutym bedzie następna dzidzia:D do tego taka mala. Wszystko juz zapomnialam. Dziwne nawet ruchy sa jakies inne:D Tyje jak oszalała ;) Jestem agresywna jak lwica i nieznosna jak komarzyca:D Dziewczyny, to byl szok dowiedziec sie ,ze znowu jestem w ciązy. Zupelnie jak nastolatka;) Czy u Was było podobnie? Jak sie czujecie mamusie po trzydziestce?:)

Ja jestem po trzydziestce a dokładnie mam 31 lat i też jestem w ciąży - pierwszej. Zapraszam Ciebie mamo35 na topik pierwsza ciąża po30tce. Nie szkodzi, ze to nie pierwsza ciąża.

Gość popieram
35 lat to super wiek na drugą ciążę!!!!!!!!!!

hej mamo35 :) czytajac Twojego posta, nie moglam oprzec sie wrazeniu ze to ja pisalam :) jestem w 31tc i to moja trzecia, dodam ze bardzo nieoczekiwana ciaza jestem z natury dosc temperamentna kobieta, ale w ciazy osiagnelam wyzyny impulsywnosci jesli zyl by Molier to z pewnoscia zamiast Poskromnienia zlosnicy, napisalby Poskormnienie Aśki-zlosnicy :) mam nadzieje ze to co pozytywne zostanie u mnie po porodzie a to co negatywne odejdzie w niepamiec a co odczuwania ciazy-ja mam zatarte wspomnienia z poprzednich dwoch jedno natomiast wiem na pewno-te ciaze przezywam w dojrzalszy sposob :) pozdrawiam Cie serdecznie kolezanko 30-stko :)

Gość Poskromienie złośnicy
napisał niejaki W. Shakespeare:) a pomijając tę kwestię to najlepszego kobitki:)

Gratuluję Ci i zyczę powodzenia w ciąży i podczas porodu.Ale wiesz co? dbaj o gimnastyke i o rozciąganie najlepiej dużo spaceruj ,bo w tym wieku rodzi sie innaczej niż w wieku 20 paru lat :)

prawda Sheakspire, jest mi wstyd i bije sie w piersi :) alez mi wstyd

Gość szwedzia
hej szczęsciary.Powiem wam cos.....mam w domu 9 letniego synka a 26 maja urodziłam córeczke.Mam 35 lat i jesteśmy bardzo szczesliwi...Uwazam że jest to piękny wiek na zajecie sie maleństwem.Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dołączam sie do gratulacji, jestem tez \"grubo po trzydziestce\", mam juz 13-latkę,a w styczniu urodze dzidziusia:D Jestesmy najszczesliwsi na swiecie!!!

Gość Lindi
a co sądzicie o wieku 36 lat na pierwszą ciąże??? oczywiscie, nie jestem w ciąży, mam dopiero 15 lat, ale mysle, ze chce miec dziecko dopiero w tym wieku. co o tym myslicie??

Gość ldldkdkdkd
Lindi, skoro masz 15 lat to zajmij się robaku nauką a nie dyrdymały piszesz!!!!! Co Ty w ogóle robisz na tym forum? Do książek!!!!!!!!!