Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna inaczej

ZOSTAĆ MAMĄ W WIEKU 43 LAT ?-SZALEŃSTWO ???

Polecane posty

Gość Moim zdaniem __________
jablko - lepiej miec madra dojrzala mame niz glupia sikse z rozowymi tipsami ... ;)

hmm radze ci sie przebadac i to dobrzeprzemyslec...jesli sie zdecydujesz to tez dobrze....zycze powodzenia :) ja osobiscie nie znioslabym tego,ze w wieku 17lat mialabym rodzenstwo...ale kazdy jest inny...

moja teściowa urodziła swojego najmłodszego syna mając 42 lata! i chwała jej za to, bo dzięki temu mam wspaniałego męża!!! mogę nawet zaryzykować stwierdzenie, że to najlepsza rzecz, jaką zrobiła w swoim życiu ;) moja mama urodziła mnie, gdy miała 39 lat, a 3 lata później moją siostrę! z tego, co wiem NIGDY nie żałowała tego \"szaleństwa\" :D ale fakt faktem... w Twoim wieku musisz szczególnie zadbać o Siebie i dziecko! zapraszam na nasz topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3171295

Gość Beata36
Ta decyzja należy do Was tzn.do Ciebie i Twojego partnera.Jeśli czujesz się na siłach,to dlaczego nie.Znam parę kobiet,które urodziły w Twoim wieku,są z tego powodu bardzo szczęśliwe.Trzymam kciuki.

Gość ty jablko to chyba albo
niedorozwiniete jestes albo juz przejrzale.Albo zacofane.

Gość basqa
moj maz mial mame ktora urodzila go majac 43 lata bardzo sie wstydzil jak chodzila do szkoly bo faktycznie wyglądała jak jego babcia a nie mama.Pomysl o dziecku i o tym co bedzie czuło.