Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli

Bol podczas STOSUNKU

Polecane posty

Gość boli

Podczas stosunku czuje bol,nie calkiem gleboko racze w okolicach ciu za wejsciem do pochwy.Myslalam ze to jakas infekcja ale cytologia jest ok.Mam niewielka nadrzerke ktora 4 tyg temu wymrazalam.Zabieg byl platny.Kontrola wykazala ze wszystko jest ok.A ja dalej czuje dyskomfort.Jesli jestem na maksa podniecone to jest ok.Nawilzenie tez jest.Czy to kwesta mojej psychiki? o Co chodzi? pomozcie bo sama mam juz tego dostc!!!!

SAMA odpowiedziałas obie na to pytanie-jeśli jesteś podniecona to jest ok. Jest to kwestia nawilżenia pochwy. Zastosuj K-Y żel nawilżającym ok 11 zł lub Feminum żel, wszystkie te żele możesz kupić w aptece lub drogerii.Powodują wspaniałe nawilżenie- to lubrykant na bazie wody więc można bez obaw smarować go na prezerwatywe, lub wystarczy posmarowac nim pochwę i wnetrze-bez obaw -nie pwooduje uczuleń jest 100% bezpieczny a ponadto chroni przed otarciami i zwiększa komfort współżycia.

Gość werrrronka
mam to samo :-( stosuję żele, może sucho przez tabletki?????

Gość a mnie boli
podczas wejscia zawsze:( nawet jakjestem superpodniecona... poprostu zawsze na wstepie czuje rozpierajacy bol, jakby mnie miało rozerwac... moj chłopak nie ma jakiegos wielkiego penisa... nie wiem od czego to...