Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margo23

choroby oczu

Polecane posty

od paru miesiecy mam zamglone widzenie w jednym oku. lokulista powiedzial zebym sie nie martwila. ze to objawy zespolu suchych oczu, ze musze tylko zakrapiac oczy i wszystko bedzie ok. tymczasem widze coraz gorzej. czy to moze byc zacma. czy to mozliwe w moim wieku 23l. czy ktos z was mial kiedys takie objawy. prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!.

czy ktos mi pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!. kazda informacja bedzie dla mnie wazna.

Gość bez zbadania nie jestem
w stanie udzielic zadnej informacji

hej aurelia. dzieki za informacje. juz stracilam nadzieje ze sie ktos odezwie. moglabys mi napisac jakie mialas objawy. ile czasu po operacji musialo minac zebys widziala lepiej. czy to mozliwe ze mam zacme tylko na jednym oku?. Poza zamglonym widzeniem mam jeszcze pare problemow. codziennie, nawet jesli nie swieci slonce musze nosic okulary przeciwsloneczne. okropnie razi mnie swiatlo.ja wiem ze zanim zaczne sie bac ze to zacma powinnam isc do okulisty. tymczasowo jestem w irlandii. tutaj lekarze mowia tylko: POWINNO BYC OK. za 3 tygodnie bede w Polsce. mama znalazla dobrego okuliste.To DOPIERO za 3 tyg. moze powinnam robic cos profilaktycznie z tym okiem? pozdrowionka. dzieki.

Gość betka1990
jeśli objawy nie ustępują to lepiej ich nie lekceważyć, osobiscie nie miałam z jaskrą styczności, ale mozesz sobie na jej temat poczytac rozne artykuly na przyklad na zdrowe oczy expert może rozwieją Twoje obawy no i oczywiscie, dla pewnosci i wlasnego spokoju udaj się znowu do okulisty