Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna sem sobie

suchy kaszel

Polecane posty

od jakiegos miiesiaca mam strasznie suchy kaszel nie potrafie sie go pozbyc przypuszczam ze alergiczny ale to nie wazne moje pytanie brzmi czy jest mozliwe aby od niego bolaly mnie jajniki żoładek mam odczucia jakbym zaraz musiala isc wmiotowac prosze o pomoc

brałąm syrop ale ja juz nie moge glowa mnie boli rano kreci mi sie w glowiei nie wiem czy to moze byc od tego łącznie z bólami jajnikow:(

Gość mmmmmm
nie ma pojecia

help mee!!!:(

Gość ja mam suchy kaszel
szczególnie w nocy i nad ranem - zapalenie oskrzeli, zapalenia krtani lub oskrzeli miewam srednio 3-4 razy w roku, i zawsze objawia sie to suchym kaszlem, a brzuch tak jak juz ktos wspomnial moze Cie bolec od tego kaszlenia, proponuje udac sie do lekarza, a jesli nie chcesz to sprobowac przez jakies 3-4 dni rano lykac po 1 tabletce deflegmin, lub flawamet,jednak dalej jesli nie przejdzie, to ejdnak po porade do specjalisty, bo jednak miesiac to bardzo duzo

ale czy moliwe jest zeby chcialo mi sie wymiotowac tez od tego

Gość ja mam suchy kaszel
hmm wiesz, prawde mowiac to znam sie na tym tyle co nauczylam sie na sobie, a dosc czesto choruje :) mysle ze tak, jesli nawet nie od tego kaszlu i brzucha, to same bakterie ktore masz w organizmie moze powoduja taki stan rzeczy Ale moze tez byc tak ze z brzuchem jest cos innego, dlatego ejst Ci niedobrze i Cię boli, a gardło to coś innego.

Gość idź do lekarza
jeśli bolą Cięjajniki i jest Ci niedobrze, może to zapalenie przydatków? Ale powinaś mieć chyba wtedy temperaturę. Ból jajników może być też spowodowany np owulacją.Nie mniej jednak idź do ginekologa i internisty.