Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowana

mój były obecny i moja mama....

Polecane posty

Gość zirytowana

zirytowała mnie moja dziś mama....mam super mężczyzne od prawie 2 lat jesteśmy zaręczeni, za 9 m-cy ślub bardzo go kocham i naprawdę dogadujemy się ze sobą...zreszta z moimi domownikami tez jakieś 5 lat temu zerwałam z chłopakiem z którym byłam 1,5roku boo totalnie nie mogliśmy sie dogadac choc moja rodzinka traktowała go juz na poważnie to jednak nie wyszło..... różnica między nimi jest taka ze ten 1 jest bardzo przystojny a ten obecny przeciętny ale przeciez ni o to chodzi w zyciu .... a moja mama wyjezdza mi dzis z hasłem ze spotkała tego 1 ze jaki przystojny ze temu obecnemu to nie dorównuje wyglądem i takie tam...scyzoryk się otwiera w kieszeni czy ona nie zdaje sobie sprawy z tego ze mnie rani ...jak sie oburzyłam to skomentowała ze juz nic nie mozna mi powiedzieć...wrrrrrrr

Zapamietaj zlota zasade (pomoze Ci w zyciu): kazdy moze mowic to co chce i bedzie mowil to co chce, a Ty odgrodz sie od tego szklana szyba.... ciosy i razy polamia ci kosci, lecz slowa zadnej nie zrobia przykrosci... pozwol ludziom, niech mowia co chca... a Ciebie niech to nie zajmuje, skoro Twoja mama ma swoje zdanie, niech ma.. Ty masz swoje i sie swojego zdania trzymaj. Wyrob w sobie stabilnosc emocjonalna... cokolwiek kto powie- Ty wiesz swoje... niech nie rani Cie slowo, ono wpada i wypada... nie zatrzymuj go w sobie...

Nie bądź taka wrażliwa. Mama sobie pogada bo musi pogadać i nawet nie wie ze robi ci przykrość. Uszy do góry bo masz super faceta