Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totu totam

Pasty Colodent

Polecane posty

Gość totu totam

używacie ?

Gość totu totam
tej wybielającej jakoś nie miałam odwagi kupić, bo ponoć pasty wybielające niszczą szkliwo, używasz jej ciągle ? a moja ulubiona to taka niebieska, w żelu, ale ostatnio nigdzie nie można jej kupić, ponoć wycofali, taką dobrą pastę wycofali :o

Gość to czym myjecie
w takim razie polecajcie inne dobre pasty, dobre i tanie ;)

Gość kasialux
bez przesady z tymi pastami wybielajacymi fakt jesl ktos stosuje wybielajaca po kazdym - uwaga kazdym - jedzenieu to zadne zeby nie wytrzymaja szorowania - nawet konia ja uzywam 2 razy dziennie i ciesze sie białymi zabkami jesli mam cos z dziasłami - tak sie dzieje w przypadku zmiany szczoteczki na nową (wymieniac co 3-6 mcy) to wtedy stosuje sensodyne lub ELMEX - swietne pasty jesli chodzi o pasty Colgate - to dla mne niec specjalnego - a te owocowe to jak dla mnie to smierdzą dziewczyny - uzywajcie płynu do płukania jamy ustnej - to tez pomaga przy wybielaniu zebów

Gość totu totam
dzięki za polecenie tej pasty wybielającej, kupiłam okazało się, że jest świetna ! :) Kasialux - jak dla mnie Elmex ma paskudny smak, nie dam rady go uzywać :o płynu nie kupowałam jeszcze nigdy, ale bez nici dentystycznej ani rusz

Gość Dla mnie pasta Colodent
snieżna biel jest najwspanialsza pod słońcem! I ma zdecydowanie najbardziej odświeżajacy smak. Używam jej od chyba 6 lat, żadnego szkliwa nie zdarłam.

wybielająca super biel jest super:) nawet moja dentystka na kontroli powiedziała że mam ładne białe ząbki ale nie używam jej po każdym jedzeniu tylko max 2 razy dziennie ze względu na ścieranie się szkliwa :o ale na to też mam radę :) - po każdym jedzeniu używam pasty z fluorem i vitaminami obecnie Vademecum coplete+semsitive oraz płuczę ząbki płynem Colgate (niebieski).

Gość totu totam
Maleeńkaa droga jest ta pasta z witaminami ?

Gość totu totam
trójwymiarowe wybielanie ? :D