Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mincia19

chyba jestem w ciązy

Polecane posty

Gość mincia19

dzis robiłam test Bobo test i jedna kreska byla bardzo mocna druga taka jasna prawie nie widoczna, boli mnie brzucj i mialam okres dostac dwa dni temu a tydzien temu miałam "jedno dnioey " okres nie wiem co teraz mam myslec czekam do jutra i znowyu zrpobie test tylko tym razem rano. pozdrawiam dominika

zrob rano test, moze jajeczkowanie sie przesunelo, skoro po 2 dniach wyszedl tak slabo? a moze to bylo miejsce gdzie powinna pokazac sie II kreska? mi pare razy tak wyszlo, co za numer :( najlepiej zrobic paskowy a test ciazowy wyszedl mi pozywtynwy na 4 dni przed @, czulam ze jest cos nie tak i okazalo sie ze jestem w ciazy powodzenia

Ja robiłam test dzień przed spodziewaną @ i też jedna kreseczka była bardzo słabo widoczna....teraz jestem w 7 tc.

Gość mincia19
dzięki za odpowiedz, ja tylko musze wam jescze powiedziec ze miesiąc temu przestałam brazć tabletki moj ginekolog mnie faszerował diane 35 i zaczeałam sie bac ze w koncu cos mi sie stanie od tych tabletek, najbardziej mnie niepokoi ta moja jedno dniowa miesiączka bo nigdy wczesniej tak nie miałam! jutro ide po test!!!

Gość Aneta129
i co z tego że jesteś w ciąży jak sie dupczyłaś to masz a nie pisz tego na cały świat cipo

Gość autorka tematu
szoda mi ciebie, aj wcale nie załuje ze może jestem w ciązy tylko boje sie ze cos mi sie moze stac a ty jestes poprostu głupia a ja sie kocham z moim meżem a nie tak jak ty \"dupcze\" naprawde szkoda i to bardzo mi ciebie bo jestes pusta dziwczyno!!!!!!!!!!!