Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnn

moj facet chce zebym kochala sie kiedys z kobieta lol

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gość zamierzasz
moj chce jeszcze zebym kochala sie z znajoma les heheheehe lol

Gość 2warez2
ja bym chciał zeby moja kobieta tez kochała sie z druga kobieta ;-) za mną lub bez ;-)

Gość moj tez
u nas to moze inaczej bo on wie ze w swoim zyciu mialam do czynienia z kobietami... Ale chyba kazdy normalny facet chce popatrzec na dwie panienki:) Tu zaznaczam ze poki co nie dam mu tej przyjemnosci;)

Gość autorka P
a ja sie naprawde nad tym powaznie zastanawiam :)

Gość 2warez2
Moja kiedys mi to zaproponowała, wtedy nie chciałem... teraz załuje ;-( bo teraz nie wiem jak jej to powiedziec... ;-)

Gość moj tez
moze wprost? Ale nie przed ani tym bardziej po sexie:) W ciagu dnia,tak poprostu. Jestescierazem wiec powinniscie byc ze soba szczerzy i nie wstydzic sie rozmawiac;)

Gość 2warez2
No tak, ale to nie proste takie. Cos wysmysle ;-)

Gość autorka P
nom chyba tak najlepiej:P:P mi sie najbardziej podobal teks mojego faceta prosto znostu spytal mnir czy podoba mi sie ta dziewczyna hehehehe

Gość moj tez
rozmowa Cie czeka jak nic;) Nie krepuj sie.Kochasz sie z nia a rozmowy sie boisz:P?

Gość autorka P
czyli jest nas 3 :) ktos jeszcze? a tak serio to troszke to dziwne i boje sie bo troche glupio nigdy nawet nie calowalam kobiety a co dopiero... ehhh bedzie ciekawie o ile sie zdecyduje :P

Gość moj tez
moj facet "najbilzej"nas byl po drugiej stronie sluchawki. On sprowokowal cala sytuacje. Mowil co ona ma mi robic i ona wykonywala jego polecenia. Pozniej chcialysmy zeby sie juz rozlaczyl bo przeszkadzal tylko:P

Gość autorka P
moj stwierdzil ze chetnie by popatrzyla ale niestey ona sie nie zgadza i "wypozycza mnie na 1 dzien":P:P hehe

Gość moj tez
moze to glupie ale jak by on mial byc zn nami to bym na to nie poszla. A jesli ona mu sie bardziej spodoba:O?

Gość autorka P
ja bym wolala zeby byl ze mna nie wiem czuje sie z nim bezpiecznie choc chyba nie chcialabym zeby sie przylaczyl. patrzec oka reszta hmmmm.... nie wiem.

Gość moj tez
moj by chcial patrzec,ale gdyby przyszlo co do czego pewnie by sie przylaczyl. Pokico pozostaje to w jego marzeniach;) Ide do lozeczka,spokojnej nocy zycze:)

Gość autorka P
a tak serio czy ktoras to zrobila i czy zmienilo to cos w waszym zwiazku??

Gość sex_w trójkę
ja kiedys zauwazylem ze moja dziewczyna podoba sie starszej od nas pare lat kobiecie.bylo to na dyskotece.wiec poszly razem do baru i flirtowały.poźniej pojechalismy do nas we trojke one zaczely razem ja pozniej sie przyłaczyłem.bawilem sie z obiema.nic nie zmieniło sie w naszym związku a było to prawie dwa lata temu.bylo super. kobieta mui uswadomic sobie ze jest bi i sama ma na to ochote i wtedy jest fajnie.ona teraz spotyka sie z młodsza ktora tez ma chłopaka i czasem bawią się same.

Gość Chcieć to można dużo ...
Jak mój facet powiedział, że chciałby spróbować sexu w 3 tzn. on , ja i jeszcze jedna pani to mu zaraz powiedzialam ok, ale ja proponuje inny układ ja , ty i inny facet :-D On na to nieeeeee, nigdy :-D ha ha Jak ma ochote popatrzec jak kochaja sie 2 kobiety, to niech sobie wypozyczy film wideo i zobaczcie razem ...

Gość do ...sex_w trójkę
Jeżeli nie ma uczucia a jest tylko sex to taki uklad jest mozliwy, dlaczego nie, jednak jak sie kocha to związek jest zupelnie inny ...

Gość A czy wasz związek ...
to pole doswiadczalne ? Twój facet to jakis szczeniak, moze jak jest taki mądry zaproponuj mu niech kocha się z innym facetem a ty będziesz patrzeć ...

Gość dziewczyna_19
do"moj tez" lol, ale jak facet nie chce patrzec na 2 panienki to nie jest normalny...? jakis dziwny wskaznik normalnosci sobie obralas....

Gość sex_w trójkę
nasz zwiazek opiera sie na prawdziwym uczuciu ale jak ktos nie sprobuje to moze tylko krytykowac.wiecej odwagi ale warunek wasz partner musi byc dojrzaly.Kobitki poniżej 25 roku zycia prosze nie komentowac chyba ze jestescie bi i zgadzacie sie ze mną

Gość autorka P
pole doswiadczalne hehehehehe w sumie to nawet pasuje :P tylko dodac ze bardzo sie kochamy i jestesmy w 100% szczerzy ze soba i mowimy o swoich pragnieniach. do chciec mozna duzo ----> mowiac krotko wysmialas go i nie wytlumaczylas dla czego nie chcesz myslisz ze juz kiedy kolwiek zwierzy ci sie ze swoich pragnien bez obawy ze go wysmiejesz?? do reszty ----> przeciez nigdzie nie powiedzilam ze chce patrzec na stosunek 2 facetow i ze nie chce tego zrobic mi jak wyzej napisala mi sie ta perspektywa podoba :) choc bi nie jestem. i wlasnie chodzi o taka przygode jak mial seks_w trojke jeden raz poprostu w ramach nowych doswiadczen:P:P jakos nie jestem ani on jedna z tych osob ktorym wystarcza tylko zwykly seks potrzebuje czegos wiecej :)

Gość sex_w trójkę
do autorka P jesli kochacie sie to sex we trojke nic nie zmieni.moja kobieta przy mnie zaczeła ogladać erotyki i czuc sie swobodnie.rozmawiamy o wszystkim, ja jestem pewien ze takie podejscie do zwiazku daje satysfakcje obu stronom.wiem ze nigdy jej nie zdradze.a dla tych ktore na to nigdy sie nie zgodzą mała rada --wasz facet i tak to otrzyma jesli ma ochote jesli nie od was... ja jestem tym szczesciarzem ze nie namawialem mojej kobiety tak jakos wyszło i teraz oboje wiemy że ona to lubi.możemy o tym rozmawiac i wiem że nic nie zniszczy naszego związku.w ciągu dwóch lat kłocilismy się tylko raz po 3 miesiącach znajomości

Gość autorka P
własnie o to chodzi o bezgraniczne zaufanie i szczerosc. nie boje mu sie powiedziec czego pragne jak chce byc pieszczona i jak ja go chce piescic. i jak mamy sie kochac. nawet nie o to chodzi ze facet pojdzie gdzie indziej i dostanie to czego pragnie. ale o to ze jesli zostanie zbyty odpowiedzi moze tyu bys kochal sie z innym facetem. to nie zrozumie dlaczego jego kobieta tego nie chce co innego jesli wytlumaczy mu dlaczego. ja nie mam nic przeciw kochaniem sie z inna kobieta lecz jesli bym miala napewno wytlumaczyla bym ,mu dlaczego. sek-w trojkacie juz nie obawiam sie ze cos to miedzy nami zmieni dlugo o tym rozmawialismy. w sumie to bardziej sie obawiam tego ze niesprawdze sie w seksie z kobieta. ale hmmm... czlowiek sie uczy tego jak uprawiac seks takze bo nikt mi nie wmowi ze za pierwszym razem wiedzial wszytko co i jak i byl w pelni zadowlony. w sumie mam nadzieje ze to nam sie uda :)

Sex w trójkę, to moim zdaniem baaaaaaaardzo niebezpieczne zabawy, to ........ równia pochyła ..., ale każdy robi tak jak uważa :-D

Gość sex w trojke
miła72 czemu uwazasz ze to niebezpieczne zabawy? jazda samochodem jest niebezpieczna albo lot samolotem

Gość ol_a
moj maz tez chce, jak mu powiedzialam o tym pierwszy raz podniecil sie bardzo i szybko sie zgodzil, bardzo chce sprobowac ale sie boje,bo moj maz nie chce sie tylko patrzyc, ale i tez dzialac