Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąziutka

historia prawdziwa o mojej córce!

Polecane posty

Gość wąziutka

wczoraj maja mała strasznie nabałaganiła w pokoju, straciłam cierpliwosc, i zaczęlam sie wydzierac, kazałam jej natychmiast posprzatac , co więcej wrzuciła swój czepek na basen za szafe, a co piątek chodzi na pływalnie i powiedzialam jej że w takim razie sobie teraz kupi czepek z własnego kieszonkowego.. Mała posprzatała, potem się zamknela w pokoju, i za chwile przyszła do mnie i powiedziała że mam wypełnic ankiete< ankieta miala 3 pytania i napisana była w formie, podaje dosłownie Pytanie 1: Kochasz mnie? tak / nie Pytanie 2: chcesz żebym z tobom mieszkała? tak / nie Pytanie 3: chcesz mnie oddac do sierocińca? Tak / nie nosze tę ankietę w portfelu, oczywiście odpowiednio wypełniona...:)

Gość aaaaaaa
mamuska...chyab Z TOBą NIE Z TOBOM!!!!!!!!!!!!!!

Gość wąziutka
było " z tobom", mówiłam że cytuje oryginał!

Gość ostra tresura
i co ci mamy napisać?

Gość teraz ja sie pytam
no i co z tego wynika? :O Też mi powód do dumy, że dziecko wątpi w twoja miłość :O

Gość wąziutka
tak, raczej chyba tak.. szczerze t o nie wiedzialm czy sie msiac czy płakac.. jestesmy same, Mała ma 8 lat.. dopiero to mi uświadomiło jak sie ona czuje gdy cos miedzy nami nie gra...

Gość ostra tresura
no właśnie....:O

Gość aaaaaaa
papierowe ty to taka madra nie badz bo zaraz z tej podniety popuscisz:-D ps:jak takie byki wali to lepiej oddaj ja do sierocinca:-D

Gość wąziutka
aaa, boże jaka elokwencja.... wspólczuje twoim dzieciakom!:)

Gość aaaaaaa
ja nie mam dzieci hahahahahahah:)

Gość szeleczka
aaaaaa - nie wiesz co czuje waziutka pewnie nie masz dziecka, co??

Gość szeleczka
aaaaa - to wszystko wyjasnia.... moze kiedys zrozumiesz w takim razie a na razie biegaj tornister przepakowac

Gość wąziutka
aaaa_ bardzo trafna decyzja!:) :)

Gość
waziutka - tez by mi serce zmieklo po czyms takim pewnie ja ukochalas zaraz, co?? ;-)

Gość wąziutka
ukochałam? chyba zartujesz! kleczy na grochu w kacie od wczoraj. dzisiaj idziemy sierocince ogladac niech sobie wybierze`

Gość
aaaaa - ile Ty masz lat dziecko??

Gość wąziutka
ma 8 lat, tak szczerze faktycznie mnie to rozmiekczyło, ale tez dało do myslenia, myslicie że ona naprawdęma jakieś watpliwosci co do tego czy ja kocham..? czesto jej mówie ze ja kocham ,a le jak kazdy czasem sie denrwuje, krzycze, skąd u niej takie myśłi o tym sierocińcu i w ogole..? :)

Gość aaaaaaa
papierowe-tobie rozwniez kondolencje za uwazanie sie za guru a w rzeczywistosci bycie tylko marna kreatura A ty autorko zastanmow sie nad swoja corka bo mzoe jets dyslektykiem,pozniej bedzie pisala na kafeterii i beda ja od debili wyzywacserio to sie leczy:)

Gość
:-) hihi :-) buziaki wielkie od mojego Miechulca dla Twojej córci ;-)

Gość aaaaaaa
Mysiulajdo( :o,:-D )mam 21 lat:)👄

Gość
aaaaaa - córka Wąziutkiej ma 8 latek, a pisze gramatyczniej od Ciebie smutna prawda

Gość wąziutka
jak macie jakies takie fajne historie ze swoimi dzieciaczkami to wpisujcie, powzruszamy sie...:)

Gość
Papierowe_Nozyczki :-) Pewnie jedyna rozrywka w 21 letnim zyciu aaaa to plucie jadem na cafe. Zycie towarzyskie w realnym swiecie skonczylo sie wraz ze skonczeniem podstawowki. Teraz internet pozostal

Gość do waziutkiej
Ech.... nie wkrecaj sie w jakies klimaty. Mala nie miela oporow napisc Ci czegos takiego, a to dobry znak w temacie kontaktu jaki macie. Nie jest skryta, zamknieta. Ma watpliwosci (a moze i nie - o tym za chwile) to sie z Toba nimi podzielila. I to w orginalnej formie. Dorzucam + ze wyobraznie dla niej:) A moze nie ma watpliwosci (dzieci tak szybko nie traca "wiary" w milosc rodzicow), tylko chciala cie troche rozmiekczyc - taka mala gra na uczuciach - wszak nie od dzis wiadomo , ze dzieci to swietni psychologowie. A Ty masz swietna okazje do rozmowy z corka. SZCZEREJ ROZMOWY nie zadne " pierdu pierdu kofasz mamusie, bo mamusia kofa cie.." tylko z sensem. I uczciwe. Bo glupiego dziecka nie masz, i z charakterem..

Gość
moze aaaa Ty cos o sobie powiesz co nas wzruszy?

Ta aaa to prowokatorka...atakuje wszystki topiki o dzieciach pewnie jest bezpłodna albo taka brzydka że z góry wie ze nigdy nie dostaopi zaszczytu zapłodnienia :P

ja bede teraz pod czarnym bo pewnie aaaa sie podszywa, by dac upust swej frustracji porannej....:)

Gość
aaaa przerabia inne topiki teraz pewnie dajmy jej czas, zeby se w spokoju poczytala i tak do nas wroci. pewnie jak cos madrego przeczyta, to swa inteligencyja nas zaskoczy