Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqwe

Jak zatuszować zakatarzony nos???????????

Polecane posty

Gość ewqwe

Ratunku, mam dzisiaj wesele, jestem świadkową a jestem zakatarzona, skóra na nosie mi pęka i nie wiem czym zatuszować czerwony nochal? Próbowałam różne podkłady, ale od kryjącego skóra piecze i czerwieniej jeszcze bardziej a od nawilżającego świeci się jak żarówka ( mam mieszaną cerę). Jak nie znajdę sposobu to popsuje młodym zdjęcia czerwonym nosem i takimi samymi oczami. Wyglądam jakbym tydzień nie spała:( Kobiety pomóżcie!!!!!

Gość saffi
narazie smaruj nos kremem bambino jest naprawdę świetny lub maścią z witaminą a powinno pomóc :)

lec do apteki po masc majerankowa pomaga na takie cos. kosztuje ok 2,50 zł. wiadomo nie zatuszuje ale pomaga w wyleczeniu,mysle ze korektorem mozesz sprobowac albo delikatnie pudrem..ale niewielka ilosc podkladu.powodzenia

Gość ewqwe
Dzięki dziewczyny, sory, że nie piszę ale się szykuję powoli- za to czytam:)

Szkoda, że pomyślałaś o tym dopiero teraz. Mogłaś kilka dni temu zacząć smarować nos kremem Bambino, teraz przynajmniej dałabyś radę nałożyć podkład. Poza tym weź pod uwagę, że podczas wesela i tak będziesz musiała wydmuchać nos, wtedy podkład Ci zejdzie i ciągle będziesz czerwona. Nałóż tego podkładu trochę na twarz, nosa lepiej w ogóle nie smaruj. Jeśli komuś się nie podoba Twój nos, to nikt go nie zmusza do patrzenia.