Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRADZIK

KTO MIAL TRADZIK -A TERAZ SIESZY SIE LADNA CERA???-OPOWIEDZ O TYM

Polecane posty

Gość TRADZIK

JAK CI SIE UDALO TO POSKUCTWO POKONAC I ILE TO TRWALO -DZIEKI TWOJEJ HISTORII -DODASZ OTUCHY INNYM I PODPOWIESZ SPOSOB ZWALCZANIA

Gość tradzik
ja mialam tradzik od 13 roku zycia,okropna kaszka na czole i pryszcze na twrazy,stosowałam rozne maseczki i zele,peelingi roznych firm ,punktowe pryszcze smarowałam tormentiolem,teraz juz nie mam pryszczy a kaszka znikła,pojedyncze pryszczyki wyskakuja mni tylko przed miesiaczka pozdrawiam

Gość tradzik
hehe sorki ze dalam taki sam pseudonim ale nie zwrociłam uwagi ze ty tez taki masz ;)

Gość kaciatka
Ja mialam taki średni ale czasem mnie dopadało ze wyglądałam paskudnie. Wyleczł mnie brevoxyl po 2 tyg stosowania.

Gość kasialux
lmam 31 lat - od momentu dorastania czyli jak mialma lat 13 - wieczne problemy z cera- tradzik - i cala masa zakornik/ow, wagrów i czego tam jescze nie mialam dermatolog po tylu latch stał sie moim kolegą pasiewy, szczepionki, antybiotyki, kuracje 3 miesieczne az w koncu kupilam masc brevoxyl i odpukac w niemalowane - pozbyłam sie tego gówna smarowalam 2 tygodnie - ale juz po 3 dniach mialam cudownie gojaca sie skore nie ma nawet zaskórników nie mowiac o traadziku takzee BREVOXYL - 14 - 17 zł a cera super

Gość kurde chyba mało jest tych osó

Gość jakastamkolwiekjaka
jakos trudno mi uwierzyc ze komus pomogl brewoxyl ----- mi nie !!! z reszta nie pomogly tez inne wypisywane przez lekarzy swinstwa... Mam 27 lat i tradzik od kliedy pamietam --- od jakiegos czasu cera ulegla znacznej poprawie --- wyskakuje tylko cos przed okresem --- albo jak sobie sama krzywde zrobie (tradzik neuropatyczny) Poprawa nastapila od czasu odstawieniu chemicznych lekow i kosmetykow. Teraz uzywam tylko naturalnych wlasnej roboty lub kupnych --- no i ograniczylam ich ilosc do minimum. Pozdrawiam i powodzenia

Gość mi tez nie pomogł...

Gość mnie wyleczyl BREVOXYL
poki na niego natrafilam stosowalam wszystko od A do Z czyli na Aknofanie poczawszy a na Zinerycie skonczywszy

Gość Malinowa rusalka
Ja moge.. jak wyzej:) moze nie piekna ale niewiele mi brakuje!! Witamina A+E ,rutinoskorbin 2 razy dziennie po 2 tabletki , maseczki naturalne,naturalne soki z owocow i warzyw - swiezo wyciskane np z marchewki te jednodniowe co sprzedaja od niedawna:) generalnie zmiana diety..i ostatnio Brevoxyl. Rzucilam tez palenie, niewiele pije alkoholu a wiecej wody z sokiem z cytryny , w wolnym czasie ide na basen lub rower.Akurat moge bo mieszkam w gorach.Swieze powietrze poprawia krazenie! Przytulam sie do drzew..nie wiem czy to ma wplyw na poprawe cery ale napewno samopoczucia. I jeszcze tydzien..tak na oko i moja buzia bedzie sliczna:) Zadnej chemii.

Gość ten topik ma życ