Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie pismo

brzydkie pismo - powod do oblania egzaminu?

Polecane posty

Gość brzydkie pismo

ludzie potrzebuje wsparcia duchowego. jestem po egzaminie.egzamin skladal sie z 4 dzialow. niestety jest tak,ze jezeli 3 dzialy sa zdane na najlepsza ocene a 1 nie jest zdany to egzamin zalicza sie jako niezdany. ale o co chodzi? pisalam wszystko na brudno, trzy dzialy przepisalam ladnie,pieknie a 4-go nie zdazylam. bardzo mozliwe,ze prof niedoczyta sie wogole co tam jest bo bazgralam strasznie. moje pytanie: czy mozna zadzwonic do prof przed sprawdzaniem pracy i uprzedzic go o tym zanim nie wystawi negatywnej oceny? czy skonsultowac sie z nim dopiero,kiedy wystawi zla ocene i wytlumaczyc o co chodzi?

Gość brzydkie pismo
doradzcie prosze bo dostaje na glowe.

Gość dziewczyna_19
podejrzewam ze zostalo to potraktowane tak jak matura, tzn wg podobnych zasad. jesli pismo jest niechlujne, nieczytelne, to egzaminator nie sprawdza, nie bedzie sie doczytywal i analizowal jaka jest litera.

Gość brzydkie pismo
mysle,ze zadzwonie do niego i poprosze o konsultacje jesli bedzie mial problem z rozczytaniem. uwazacie,ze wypada dzwonic do profs z takim problemem?

Gość brzydkie pismo
czy lepiej poczekac do oceny i w razie negatywnej zajac glos?

Gość brzydkie pismo
up

Gość to zadzwoń albo
lepiej idź do niego, a tak poza tym to radzę pisac od razu na czysto, kazdy zdąży to dlaczego ty niby masz być traktowana inaczej ?

Gość brzydkie pismo
isc nie moge,moge jedynie zadzwonic. studuje za granice i dlatego mysle,ze byc moze gosciu przymknie oko i potraktuje mnie inaczej. problemow oprocz stylu raczej nie mam. jednak z jezykiem obcym mam problemy. kurcze..............

Gość brzydkie pismo
oczywiscie mowie tu o jezyku obcym a nie polskim bo nie oszukujac sie w j. polskim mam wieksze problemy jak w polskim jesli chodzi o pismo.

Gość brzydkie pismo
aniutka - jesli chodzi o takie zaswiadczenie to musialabym to zalatwic juz na pierwszym semestrze a nie na szostym. teraz to nikt mi w to nie uwierzy.

Gość brzydkie pismo
up

Gość brzydkie pismo