lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 bola mnie piersi i mam wzdecia. doslownie czuje sie zagazowana w srodku. biore tabsy od roku a takie sensacje mam od tego opakowania. ciaza to raczej nie jest bo jesli sie ma normalnie krwawienie z odstawienia to mozna ja wykluczyc. sama juz nie wiem. biore novynette. czy bol piersi i wzdecia to moze sygnal czegos innego czy to tylko tabsy? moze powinnam zrobic przerwe na pare miesiecy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzolka- Napisano Wrzesień 23, 2006 hej ja wlasnie skonczylam 4 opakowanie novynette i zaczynam brac cilest od jutra(TERAZ MAM 7 DNIOWA PRZERWE) przez pierwsze 3 opakowania novynette czulam sie normalnie a przy 4 opakowaniu koszmar-bole piersi az nawet tak pieka, wzdecia caly czqas nawet jak nie jadlam nic i rozwolnienie do tego ....i plamien nagle dostalam -poszlam do gin i zmienil mi tab nie sa one dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzolka- Napisano Wrzesień 23, 2006 a co Ty sie odchudzasz? ten ponizszy tekst przeczytalam-moze tez spadek wagi powodowac te dolegliwosci. ja mam 172cm a waze 49kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 sama juz nie wiem. pojde w poniedzialek do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach