Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_wawa.....

wiem że nie lubice pokazywać swoich zdjęć ale mam taki pomysł...

Polecane posty

Mia* -> jesli dobrze sie domyslam i jesli ona mnie zna to chodzi do gimnazjum...;x

ona nie zna Cię na pewno. po prostu stara sie zdenerwowoać tanimi dogryzkami i to na najnizszym poziomie. jechanie komuś że jest niby biedny czy że mu jest Ciebie zal jest żałosne. na waszym miejscu bym to ignorowała bo ta klamra ewidentnie jest zdesperowana i chwyta się naparwde żenujących sposobów by was wyprowadzić z równowagi.

Mia* -> byc moze ale jest styl pisania ewidentnie mi kogos przypomina...

wszytskie debilki mają taki sam styl pisania:) wiec na serio się nie przejmuj. poza tym ja wcale nie uważam że topik został zepsuty. po prostu następnym razem ignorujcie kogoś takiego. nie będzie pisał jesli nikt nie bedzie reagował na jego upokarzające wypociny

ja juz usunelam swoje zdjecie i nigdy wiecej go tu nie dam.niektorzy moga zjebac wszytsko na prawde

Gość zlosliwiec od urodzenia
pokaz siebie i potem sie mozesz właczyc do dyskusji...

no on troche grubasek ale jezdzi an zawody w podnoszeniu ciezarow i temu taki jest.mimo ze nie chcialam to strasznie sie tu dzis zdolowalam.na serio

dlatego zamysłem autorki było by zdjecia były niewyraźne bądź zmienione....zreszta nie ma się czego wstydzić. zarówno dzej ti jak i drlll miały ładne zdjęcie. a facet wcale nie był przy kości... w sumie trochę mi nawet przypominał mojego więc mi sie podobał;)

no ja nie wiem skad tyle jadu w ludziach.... ale to świadczy tylko o ich nieszczesciu i poczuciu niespełnienia... Pozdrawiam kobietki :)

takie tematy najlepiej zakładać rano kiedy dzieci są w szkole albo wieczorem, po dobranocce :o

to fakt ;)

dzej ti nie reaguj...nastepna w stylu klary czy klamry...

>>>>znajoma twraazzzz Ty tez masz problemy ze soba... dajcie juz sobie spokoj...

nie przejmuj się dzej ti. kazdy już na kafeterii miał taką przygodę że ktoś się na niego uwziął. mnie też raz przez dobrą godzinę jedna dziewczyna próbowała z determinacją przekonac że jestem załosna itd itp.... trzeba zapomniac o takich akcjach i żyć dalej:) a mieszkanie wcale nie było zle co wy gadacie. sama lepszego nie posiadam:/

nie przejelam sie zdanym mieszkaniem...wisi mi to czy komus sie podoba moj pokoj.ogolnie sie zdolowalam poprostu.choc nie chcialam ale coz...

dzej ti 🌼 nie smuc sie bo naprawde nie masz powodów... :) głowka do góry:)

a ta fotke mialy tez moje kolezanki i owgole.nie kumam czemu mialby mnie zabic.a to jak idziemy po ulicy i nas widza...ja nie widze w tym roznicy