Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodzi po slubie

czy mieszkając po slubie z rodzicami

Polecane posty

Gość młodzi po slubie

dokładacie im do zycia? Po ile kazdego miesiąca?

Gość wstydziłabym się
tak mieszkać.

Gość oczywiscie
placimy rachunki po polowie

Gość tylko rachunki
? A jesli chodzi o jedzenie?

Gość wstydzilabys sie
pomysl o tym, ze nie kazdy ma wlasne mieszkanie, a poza tym co takiego wstydliwego w tym? ty wstydzilabys sie wyglaszac takie opinie

Gość ja chyba też bym się
wstydziła, przebywać z moimi rodzicami w chwili, gdy się stukam z mężem

Gość tylko rachunki
tez nie wiem gdzie tu wstyd? Rodzice maja 5 pokoi,my zajmujemy 2,czego mam sie wstydzic?

Gość oczywiscie
ja gotuje dla siebie i meza a moi rodzice dla siebie, poniewaz czesto jest tak, ze kazdy chce zjesc co innego i o innej porze

Gość upss19
znowu małżeństwo co nie pomyslało o kuhni :O dajcie spokój już wczoraj wam wszyscy pisali co i jak...

Gość 28
noo dziwnie by bylo tak z rodzicami mieszkac, a jeszcze gorzej jak sie ma dzieci bo potem starsi sie zaczynaja wtracac w wychowanie i w ogole... A o ciupcianku to juz nie mowiac:P

Gość upss19
kuchni sorki :O wymsknęło mi się

Gość ja chyba też bym się
no bo jak to - powiedzmy , że minutę temu się kochaliście z mężem, ty wychodzisz głodna do kuchni, żeby coś zjeść, i patrzysz w twarz rodzicom, jak się wtedy czujesz? Albo gdy podczas 'zabawy' przez przypadek wchodzi ktoś do was?

Gość czytac ze zrozumieniem
uups -co ty pieprzysz? Pytam o rachunki,nie o kuchnie:D U mnie jest tak,ze rodzice zanim nie uslyszą prosze nie wejda do pokoju,poza tym my mieszkamy na gorze ,oni na dole,uwazam ze to lepsze od inwestowania w wynajmowane mieszkanie

Gość yoko w oko
---> ja chyba też bym się lepiej nie decydyj sie na dziecko co to bedzie wtedy? chyba juz bez seksu bedziesz zyc :O

Gość dorotka1978
Do nas nikt nie wejdzie, bo mamy drzwi zamykane na klucz. Dzieci też mamy i z wtrącaniem się rodziców też daje rade. Rachunki na połowe, osobne lodówki i osobne gotowanie. Ale chce uciec stamtąd jak najszybciej, ale prawda jest taka, że na podwórku rodziców mamy zakład i najpierw musimy go przenieśc, a potem się wyprowadzimy. Po ślubie mieszkaliśmy osobno i było BOSKO.

Gość yoko w oko
podglądam rodziców przez dziurkę od klucza podczas ich ostrego seksu i ucząc się od nich, chwilę potem robimy to z mężem

moja kuzynka mieszka z mężem u swojej mamy (w dużym domu) i nie dość że nie dokładają się do rachunków to jeszcze jedzą to co teściowa ugotuje a sami nic do jedzenia dla wszystkich nie kupią :o wszelkie zakupy jakie robią: napoje, słodycze itp. biorą do siebie na góre (kuchni oddzielnej nie mają) a żyją sobie na czyjś koszt :o że nie wspomne iż mają też dziecko :o ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam :o

Gość uwazam ze młodzi
powinni dokładac do zycia,moi znajomi płacą rodzicom co miesiac 500zl

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość kurcze to jak rodzice mają
mieszkanie 5 pokojowe to nie mogliby go sprzedac i kupic sobie powiedzmy 3 pokoje, a wam 2?

Zdecydowanie odradzam wspolne mieszkanie z rodzicami, to zmarnowane wasze zycie ... wierz mi, dobrze tobie radzę

Gość amerykanin...
mieszkam w USA i u nas takie cos jest nie do pomyslenia!!!!!!!! zeby mieszkac z rodzicami??? to trzeba byc niedorajda zyciowym. ale widze ze polska jest jeszce daleko za murzynami,tam tez mieszkaja rodzinami w chacie w puszczy. Pozdrawiam z cywilizowanego miasta Chicago

Gość Tylko nie razem

Gość Ze wspólnego mieszkania ...
nic dobrego dla was nie wyniknie, lepiej zapłacic za wynajmowanie mieszkania (małe ciasne, ale własne) jak mieszkac razem ... Jak oboje pracujecie to mozecie sobie kupis np. 2 pokoje + kuchnia na kredyt w spółdzielni (taniej)