Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samatna_de_lux

Zna ktos jakis sposob na ładna gładka cere????

Polecane posty

Gość samatna_de_lux

Gość nnnoooooooo
Brevoxyl

Gość maseczka ze spermy byka

Gość mała margolcia
Tak brevoxyl. Idz na topi brevoxyl jest super tam masz wiecej opinii

polecam program napisany przez kosmetyczkę \"Odkryj swoje piękno\", tam znajdziesz kilka rad i domowych sposobów na ladną skórę www.kobieta.wellnesslife.pl

Gość samatna_de_lux
Nie mam pryszczy ani wypryskow poprostu zalezy mi na tym zeby moja cera wygladala swiezo i zdrowo:)

Gość inka malinka
"Łyżeczkę miodu zmieszajmy z łyżką tłustego twarożku i rozgniećmy widelcem. Nanieśmy na twarz na 20 minut. Maseczka jest świetnym zabiegiem dla przesuszonej skóry. Łyżeczkę miodu utrzyjmy z łyżeczką słodkiej śmietanki, a taką mieszankę rozprowadźmy na twarzy. Po 15 minutach spłuczmy letnią wodą." Moja podstawowa:) :) :) Teraz bede testowac tą (mam winogrona w ogrodzie) : "Około dziesięciu ciemnych winogron obierzmy ze skórki i rozgniećmy, uprzednio wyjmując pestki. Zmieszajmy z łyżką mąki ziemniaczanej i taką mieszankę nałóżmy na twarz. Po 15 minutach zmyjmy twarz ciepłą wodą."

Gość holista
Z mojego doswiadczenia polecam kapiele w specjalni dobranych olejach do kapieli w wannie ,ale nalezy chronic oczy i inne sluzowki glowy ze wzgledu na skladniki mozna taka kapiel zaliczyc do aromatoterpeutykow ,srodki kapielowe tego typu sa szeroko stosowane na zachodzie u nas niedoceniane lub niestosowane ze wzgledu na cene.Przy doborze nalezy ustalic moc oraz co konkretnie budzi zastrzezenia w wygladzie cery