Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sex_we tr贸jk臋

ona jedna a ich dw贸ch

Polecane posty

Go艣膰 sex_we tr贸jk臋

co myslicie o seksie we tr贸jk臋 dw贸ch facet贸w(obaj hetero) i jedna dziewczyna.mam na to ochote ze swoja dziewczyn膮 .czy ktos juz tego probowa艂 bo juz we tr贸jke z dwoma kobietami by艂em.teraz pora na co艣 nowego.jak komus si臋 to nie podoba to niech nie pisze zalezy mi na opini os贸b kt贸re s膮 otwarte na nowe przygody.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 234anakonda
a ja chcia艂abym odwrotnie :) dwie dziewczyny na mojego ch艂opaka i on wybiera mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sex_we tr贸jk臋
dwie dzieewczyny opr贸cz Ciebie czyli czworok膮t?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cycatka
Ja bardzo tego chc臋,m贸j m膮偶 si臋 zgodzi艂 iszukamy odpowiedniego 偶onatego Pana ,lecz nie jest to takie 艂atwe znale偶膰 kogo艣 odpowiediego.Jeste艣my ma艂偶e艅stwem 15 lat ,bardzo si臋 kochamy i podnieca nas my艣l o takiej przygodzie i napewno nie wp艂ynie to negatywnie na nasz zwi膮zek.Tylko gdzie znale偶膰 takiego pana ,mo偶e kto艣 wie Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziunia28
ja z m臋偶em potrzebujemy dziewczyn臋 do tr贸jk膮ta .pow.24 lat (my 28,29)biust c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sex_we tr贸jk臋
mu szukalismy na amorku ale ciezko cos trafic z dziewczynami w trojke mamy juz kilka doswiadczen i bylo super ,moja narzeczona cieszy si臋 偶e ma takie branie u babek...hi.hi i to wr贸偶nych grupach wiekowych (20lat 25 lat i 37) i kazda z tych partnerek by艂a tak samo chetna na kolejne spotkania.ale niestety wyjechalismy z kraju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziunia28
ja te偶 ju偶 by艂am w takim uk艂adzie , tylko teraz chcemy z m臋偶em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziunia28
my dwie on jeden

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi sie podoba
wolalabym ja + dwoch facetow. moj maz jest niby za ale znajc jego jakby doszlo do sytuacji bylo by "male" spiecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruchawice z Was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sex_we tr贸jk臋
do dziunia28 a robi艂a艣 ma艂e kroczki ? bo na moich urodzinach narzeczona zrobi艂a mi striptiz kumpel tez patrzy艂.spodoba艂o mu sie to mu pozwoli艂em pobawic si臋 jej cycuszkami.jej tez si臋 to spodoba艂o.bzykania nie bylo bo on nie jest w jej typie ale czasami warto zrobic kilka ma艂ych kroczk贸w 偶eby sprawdzi膰 czy obojgu wam to odpowiada.teraz kumpel namawia swoja 偶one 偶eby zrobi艂a to samo.ona nie m贸wi nie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi sie podoba
wiem,ze nigdy w zyciu niezgodzilabym sie na maz + dwie panny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to hipokryta
ten Twoj maz:o Zobacz ile to Ci o nim mowi: tyle, ze jemu wolno zdradzac i jest wszystko ok, a Tobie nie...tak mozna to zinterpretowac pod bardziej ogolnym katem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziunia28
ale ja te偶 chc臋 z babk膮 i nie boj臋 si臋 o to 偶e gdzie艣 skacze , bo wiem 偶e nie ma nikogo na boku. mnie rajcuje patrzenie na innych , oczywi艣cie na zmian臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sex_we tr贸jk臋
dziunia 28 to powiedz ze masz ochote na pann臋 ale tez chcesz popatrzyc jak inni si臋 w Twojej obecnosci kochaj膮.I szukaj pary.jak Tw贸j juz sobie umoczy niech drugi facet powoli zcznie si臋 do Ciebie dobiera膰.Nastepnie dalej dalej .To nie musi si臋 zdarzy膰 za pierwszym razem.Ale pozw贸l mu z inn膮 a potem powiedz 偶e chcesz poatrze膰 na niego z inn膮 ale tez chcesz troch臋 zabawy z tym drugim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziunia28
ojoj rozmarzy艂am si臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesio_czeslaw
Dla mni to tez mega krecacy temat zarowno 2m+1k jak i 2k+1m. I mi i mojej partnerce chodzi topo gowie i co jakis czas ktores z nas cos napomina natemat trokcika ale do powaznej rozmowy jeszcze nie doszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojaapier
ja pierdole jak mo偶na byc tak pojebanym, pr臋dzej skonami ni偶 pozowle aby obcy facet puka艂 moj膮 dziewczyn臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam je偶eli macie ochot臋 znale艣膰 tego trzeciego to zapraszam bucik858@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla sta艂ych par to ryzykowne, wymaga w ka偶dym razie du偶ego do艣wiadczenia, odwagi lub zaufania. Dla mnie to spos贸b na niezobowi膮zuj膮cy seks. Jak nie mam sta艂ego faceta, albo z aktualnym nie chc臋 si臋 za bardzo wi膮za膰 to wtedy tr贸jk膮cik lub wi臋cej ale tylko z facetami jest super rozwi膮zaniem. Zaaran偶owanie spontanicznej sytuacji w kilka os贸b, w jaki艣 zwykle wyjazdowych sytuacjach gwarantuje brak dalszego ci膮gu, nadziei na zwi膮zek. 呕adnego wsp贸lnego 艣niadania - przecie偶 dw贸ch facet贸w nie zostanie w 艂贸偶ku na noc. Taki po prostu czysty seks. Jedyny feler jest taki, faceci w takiej konfiguracji nie odpuszcz膮 jak nie przelec膮 w dupk臋. Zwykle po艣piech, jak chce to po prostu wpycha bez ceregieli. Piszcz臋 to chlapni臋cie lubrykantu i jazda. Nie jestem entuzjastk膮 tej dziurki, ale jak musz膮 to lewatywka i sama wcze艣niej wprowadzam tam g臋st膮 oliwk臋 偶elow膮 a kiedy trzeba to staram si臋 rozlu藕ni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla sta艂ych par bez problem贸w to super sprawa. Praktykujemy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wdzivny
Za艂uj臋, 偶e na taki uk艂ad si臋 nie zdecydowa艂em. Moja 偶ona by艂a seksoholiczk膮 i nie w膮tpi臋, 偶e do艣wiadcza艂a nie tylko takiego u艂adu. Mnie izolowa艂a od kobiet, twierdz膮c wszem wobec, 偶e jestem impotentem, tak wi臋c by艂em na ja艂mu偶nie podawanej przez 偶on臋, a ciekawo艣膰 jej prze偶y膰 zosta艂a niezaspokojona. Szkoda, 偶e 偶ona nie pr贸bowa艂a wprowadzi膰 mnie w ten sw贸j 艣wiat, mo偶e nasze po偶ycie by艂o by ciekawsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdarzy艂o si臋 z bratem mojego faceta. Mia艂 kryzys w zwi膮zku, w艂a艣nie si臋 rozpad艂, zatrzyma艂 si臋 u nas w s艂uy偶bowej podr贸偶y. Tak wysz艂o na spontan, 偶e w nocnej dyskusji, czy jak kto woli pocieszaniu, w klimacie wszyskie kobiety s膮 takie same, niewierne, fa艂szywe, podj臋艂am pr贸b臋 ratowania wizerunku kobiet. Nie pr贸bowa艂am przeczy膰, ale tylko wskaza艂am na zalety kobiet. Czyli 艂贸偶ko, mi臋kka, ciep艂a cipka i cudowny biust. Podzia艂a艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ju偶 kiedy艣 to m贸wi艂am, jezeli trojk膮t ma by膰 udany przynajmniej diw osoby musz膮 by膰 bi seksualne i kropka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie to fajna sprawa na pocz膮tku troch臋 dziwnie by艂o ale teraz ju偶 si臋 nie wstydz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am pomys艂 seksu z chlopakiem i koleg膮. Ale gdy sie okaza艂o 偶e kolega ma du偶ego to sie wystraszy艂am bo jestem drobna. M贸j ch艂opak mnie wzi膮艂 mi臋dzy nogi i rozsuna艂 wargi i gdy chcia艂 si臋 wbi膰 w cipk臋 zacz臋艂am cofa膰 si臋 przed jego pr膮ciem. Wtedy mnie przytrzyma艂 m贸j ch艂opak bym sie nie cofne艂a a kolega ostro wbi艂 do ko艅ca i tak mnie r偶n膮艂 do samego wtrysku. Nie dosz艂am do orgazmu a gdy wyj膮艂 mia艂 krew na cz艂onku. Zrobi艂o mi sie przykro ale m贸j chlopak mnie przytuli艂 i zacz膮艂 delikatnie pie艣ci膰 co spowodowa艂o 偶e sie podneci艂am i sama z艂apa艂am mojego ch艂opaka za cz艂onka i w艂o偶y艂am w cipk臋. Co ciekawe bardzo szybko dosz艂am do orgazmu. Wi臋c nie wielko艣膰 cz艂onka ma znaczenie by mie膰 orgazm lecz uczucie kt贸rym darzymy osobe z kt贸r膮 si臋 kochamy do takiej konkluzji dosz艂am po tym tr贸jk膮cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23.54 jak mog艂a艣 to zrobi膰 m臋偶owi i go zdradzi膰 ?. Rozumiem gdyby by艂 to tr贸jk膮t i wtedy oboje czerpiecie korzy艣ci i podniecenie nie ma zdrady kt贸ra jest ohydna.

Udost臋pnij ten post