Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadza pieniadza

Umowa o Kieszonkowe

Polecane posty

Gość zadza pieniadza

hej wam:D chcialbym zebyscie pomogly mi sporzadzic taka umowe o kieszonkowe, miedzy mna z rodzicem:D bo w koncu namowilam mame na 30 zl co miesiac hihi:D ale moja mama czasem lubi sie wkykecac to chcialabym napisac na jaja taka umowe na ktorej podpisalaby sie:) tylko nie wiem jak to w ogole napisac, ze to umowa pomiedzy mna a mama, ze zobowiazuje sie wyplacac co miesiac 30 zl itd:) i ze jak np. w 1 miesiacu nie wyplaci mi z jakichs tam przyczyn to zeby na 2 miesiac mi tam jakies odsetki heheh:D czy ktos ma jakis pomysl?

Gość taaaak
ha ha ha

Gość Atlantis is calling
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zadza pieniadza
no ja wiem ze to jest smieszne:P

Gość muzykalna
:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D

Gość Rymcymcym
poszukaj w google jakiś wzorów śmiesznych formularzy. Moze coś znajdziesz, a jak nie - to masz kompa i możesz coś wymyślić. :-)

Gość zadza pieniadza
dzieki ;]

Gość telefon komórkowy
Umowa Ja ...(imię i nazwisko matki) zamieszkała.....legitymująca sie dodwodem osobistym (seria) zobowiązuję się do wypłacania mojej córkce (imię i nazwisko Twoje) kieszonkowego w wysokosći 30 PLN. miesięcznie do czasu podjęcia przez niej pracy. Kwota kieszonkowego może ulec zmianie tylko za obopólną zgodą, w drodze negocjacji i wymaga podpisania aneksu do umowy. W przypadku,gdy nie możliwe będzie wypłacenie kwoty kieszonkowego bądź jej częsci w danym miesiacu kwotę niewypłaconą dodaje się do następnej kwoty wypłaty. podpisy TY mama

Gość telefon komórkowy
no ba! :classic_cool: