Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esma

endokrynolog Poznań

Polecane posty

Gość esma

czy ktoś może mi polecić dobrego endokrynologa w Poznaniu? z góry dziękuje za odp:)

hej:) ja polecam prof. Warenik-Szymankiewicz! droga, ale swietny z niej fachowiec, mi bardzo pomogla:) pozdrawiam!

Gość esma
dzięki zielonka:) a czy mogłabyś mi podać namiary?

Gość podaaaa
Warenik-Szymankiewic to jest specjalista ginekolog- enokrynolog .Podaje namiay: 0 61 8205257, rejestracja wt, sr od 13 do 18.A ja poszukuje dobrego endokrynologa takiego od tarczycy, zna ktoś? Bardzo prosze od pomoc:)

Hej ja mam z tym problem:( tez musze porobic sobie takie badania, pozniewaz zaczynaja mi rosnac wlosy na twarzy. jestem przerazona. jestem na etapie poszukiwania sprawdzonego lekarza. dziewczyn\\y, jezeli sie leczycie i widzicie jakies poprawy to napiszcie, dodacie nam otuchy...

Pytanie do zielonki! moglabys powiedziec czy mialas problem tego samego typu co ja? jezeli tak to czy to na prawde ci sie to zatrzymalo???

kasssienko:) mialam problem zblizony, zdiagnozowano u mnie zespol policystycznych jajnikow, ktory powoduje niezle rozchwianie poziomu hormonow, stad te nadprogramowe wloski u mnie... z efektow leczenia jestem zadowolona, choc to praca zmudna i ciezka, ale prof. Warenik sporo mi pomogla:) nie wiem jak to wyglada w Twoim przypadku, musisz po prostu udac sie do lekarza! powodzenia:)