Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrolcia

22-letnia dziewczyna

Polecane posty

Gość karrrrolcia
szczerbaty dziad----> pewnie ,że tu ciepło bo i kobietki ciepłe :)

Do wam sie w glowach >>> Ty jakiś ograniczony jesteś. Ile Ty człowieku masz lat??? Samolub z Ciebie i tyle. Tak się składa że jestem teraz na takim etapie życia że o dziecku marzę i gdybym była w ciąży to chodziłabym szczęśliwa jak skowronek. Ale na pewno z tego powodu nie zrezygnowałabym ze swoich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!! Także chłopie pomyśl trochę o drugiej połowie. Nie tylko Ty chcesz spełnienia w zyciu. Nooooooo

Gość karrrrolcia
Nooooo!!! a co jakiś koleś będzie nas obrazał!!!! niechby tylko tak spróbował powiedzieć w realu :) chyba czas najwyższy kłasc sie spac :)

Ja też już raczej przytulę się póki co do mojej podusi :) Karrrolcia i Stary dziadzie słodkich snów życzę 😴 I do zobaczenia ponownie na forum ;)

Gość wam sie po prostu
prymitywne? Bo chce zalozyc rodzine? Bo chce wychowywac dziecko WSPOLNIE z zona, a nie sam, bo zona nie ma czasu, zajeta pracą? Mnie smiesza te wasze "chce dziecko, ale jeszcze nie teraz". Tak samo jak te "gwiazdy" w Ameryce, ktore budze sie przed 40-tką stwierdzajac, ze sa same i PRZYDALOBY sie zalozyc rodzine i splodzic dziecko. Wiec sie kurwa zdecyduj, bo raz piszesz, ze ci chlopa brakuje a pozniej stwierdzasz, ze jeszcze masz na wszystko czas i jest "wiele pięknych rzeczy które mozna zobaczyć i później przekzać dzieciom". Ty zwyczajnie chlopa potrzebujesz ktory cie pozadnie wydyma i zaczniesz myslec jak kobieta.

Gość karrrrolcia
ja myśle ,że temu panu juz podziękujemy! szkoda mojego pisania i siedzenia po nocy!. Powiem tylko tyle... współczuję twojej żonie i dzieciom!!

Gość karrrrolcia
szczerbaty czy stary.... w sumie jedno z drugim sie łaczy :)

Gość wam sie po prostu
a ja tobie... ze bedziesz wiecznie samotna.

My potrzebujemy faceta który nas doceni i nie będzie myślał tylko o sobie! A Ty najwyraźniej do takiego typu należysz. Owszem możesz mieć żonę która będzie wspólnie z Tobą wychowywać dzieci. Jednak nie możesz jej zmusić do tego żeby już nic więcej nie obiła. Nie dbala o siebie, nie spełniała się. Wierz mi taka kobieta będzie nie szczęśliwa a wtedy i małżeństwo się posypie. Więc dobrze się zastanów czy warto być takim obojętnym!!! No i zdenerwowałeś mnie przed snem 😠

Gość karrrrolcia
wolałabym samotnośc niżeli zycie z kolesiem tak ograniczonym jak ty! ale że nie jestem wulgarna i nie lubię kłutni czas najwyższy spac. Dobranoc wszystkim!

Dzień dobry :) Jak miło wstawać z łóżeczka gdy za oknem słoneczko :D Miłego dnia życzę 🌼

Gość karrrrolcia
widzę,ze ktoś tu ma fajny humorek z samego rana!! witam! i życzę by ten humorek cię nie opuszczał. Mnie niestety od 8.00 rano przygniataja problemy życia codziennego :(

Ja po prostu na siłe szukam poztywów w życiu ;) Staram się patrzeć optymistycznie w przyszłość. Ciężko mi ale jakoś trzeba się pozbierać! Na codzień mam problemy, bo nie dość że koniec związku to do tego prolemy zdrowotne i rodzinne. Życie niestety nie jest idealne :( W dodatku prawie nie przespana noc z powodu byłego. Wystarczyło że zamknęłam oczy a on się pojawiał No cóż życzę owocnego zmagania się z codziennoscią i o uśmiech proszę mimo wszystko :D

ah życie!!! nie zawsze kolorowe - grunt to uśmiech! Ale owszem zrobię co mam zrobić - przygotowanie kilku knspektów - gdyż mam praktyki w szkole :) i chyba jakiś spacerek!!! pogoda jest super!!! A tak swoją droga, gdzie studiujesz?

Do *niezapominajka* 🌼 Witam! Właściwie nie określiłaś do kogo to pytanie o studia ale załóżmy że do mnie ;) Studiuję turystykę i rekreację w Jarosławiu :) Jestem na czwartym roku. Jeszcze pł roku i koniec :( Aż się boję rozstania z przyjciółmi, brrr..........

No cóż przez chwilę była jeszcze Karrolcia :) Może napiszesz trochę o sobie. Ile masz latek, gdzie studiujesz i takie tam :) Będzie się przjemniej rozmawiało 🌼 Z tym spacerkiem to całkiem niezły pomysł, sama sie chyba skuszę ale dopiero popołudniu ;)

to ja karollcia :) sorrki za zmianę nika ale miałam wczoraj mały problem z hasłem - zapomniałam :) no cóz ja studiuję w Olsztynie - juz 4 rok !!!! niestety :(

*niezapominajka* 🌼 To zrobiłaś mnie w bambuczo ;) Jak dobrze rozumię to studiujesz pedagogikę? Jaka specjalność?

tulę, biorę Ciebie za rękę i biegamy po łące jak pijane zające-przyjemny dzień:D pani z Moloko już wydała solową płytkę?

Miłość ❤️ No cóż dobrze że pogaoda nam się udała na to bieganie po łące ;) A co do Moloko to niestety nic mi jeszcze nie wiadomo o solowej płytce :( Ale to łatwo spr na necie ;) Zaraz sama z czystej ciekawości poszukam :)

*niezapominajka* >>> Czyli praktyki w kuchni? Ciekawy kierunek ale jakiś taki skomplikowany jak dla mnie ;) Co właściwie można robic po jego ukończeniu, gdzie pracować? Pierwszy raz o takm słyszę więc ciekawa jestem :)

Miłość >>> No i sprawdziłam. Okazuję się że faktycznie pani Murphy wydała solową płyte jeszcze w 2005 roku :)

mozna pracowac w sanepidzie, w przetwórni w dzile kontroli bądz można tez pracowac w szkole u czac przdmiotów zawodowych, typu technologia gastronomiczna

Właśnie skończyłam oglądać nawet fajny film :) \"Kiedy dzwoni nieznajomy\" Oj troszkę się bałam ;) No a teraz ciąg dalszy poprawiania sobie humorku. Idę do kuzynki pobawić się z moim ulubieńcem - Oliwierem :) Gryzoń z niego jak cholerka :D A później wypad na mecz i wieczorkiem seansk przed tv. Nie ma to jak aktywnie spędzać końcówkę wakacji ;) Buziaki 👄

och moja droga nie wiesz jak bardzo ci zazdroszczę. Ja również aktywnie spędzam cza...ale przed komputerem pisząc konspekty zajęć.... pobawa się za nas dwie :)