Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usuwaczka włosów

WOSKOWANIE

Polecane posty

Gość usuwaczka włosów

Drogie Panie i Panowie czy gdyby był w waszym mieście gabinet do usuwania zbednego owłosienia chodziłybyście do niego na np.woskowanie nóg, strefy bikinii? czy wolicie robić to same?

Ja chodze do kolezanki, dzis bylam. Jestem jej najgorsza klientką, niestety to tak boli ze musze sobie poprzeklinać, potrzymać plasterki, wstawać, odpoczywać itp itd. Nie mogłabym chyba iśc do salonu co? :D :D :D

Gość ląmpka
no własnie. ale druga osoba chyba lepiej to robi niż my same?

Gość a to ja
Pariss a jak często powtarzasz zabieg??

dziewczyny, a czy któras woskowala sie woskiem na ciepło w domu? widzialam zestawy na allegro, czy któras mogłaby mi coś na ten temat powiedzieć?

Ja z racji tego bólu robię woskowanie tylko 2 razy w roku przed urlopem, i czasem jak idę na jakąś super imprezkę itp. , póżniej po prostu się golę maszynką. Nie chcę też tak często bo mam skłonności do pajączków i mam kilka żyłek, które pod wpływem ciepła i wysiłku robią się wypukłe (takie mini żylaczki); a wosk nie wpływa na to korzystnie, więc wolę maszynkę na codzień. Moja kolezanka ma jednak klientki ktore przychodzą co 2 tygodnie lub częściej i są spokojniejsze :) :) Sama chyba bym się nie odważyła, moja siostra kupiła sobie takie plastry z woskiem ale sama jakoś nie dawała rady. Sama tak nie pociągniesz mocno jak trzeba.