Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemozliwy

co sadzicie o seksie w czworke

Polecane posty

Gość niemozliwy

Ja mam to czesto przed oczami i chyba bede chcial tego sprobowac

Gość Grabarz

Zalezy od skladu. Ja bym tylko sie zgodził na układ Ja + 3 kobiety. Nie lubię nagich facetów w pobliżu

Gość Aneta

Sabaryta   

Tak jest to dobry układ bo oboje są w układzie seksualnym. Ale z chłopakiem zdecydowaliśmy o chrzcie czyli mocnym seksie grupowym. Była trójka chłopaków dobrze obdarzonych przez naturę. Miałam momenty omdlenia podczas tego seksu i dość mocne krzewienie gdy skończyli A chłopak musiał się zadowolić lodzikiem bo nie miałam siłyna więcej sle było warto. Teraz regularnie wymiana z drugą parą i oboje jesteśmy szczęśliwi. 

Gość Gruba zołza

Ja próbowałam w piątkę... ale się sąsiad przywlekł i wyszła szóstka (jak w lotto).

Gość Frytka

Dziewczyny mam takie pytanie czy po takim ostrym seksie grupowym nie czujecie się jak ...y zeszmacone. Ja miałam jedyny raz seks z dwójką kolegów i mój chłopak kilkugodzinny seks. Nawet w obie dziurki. Byłam niesamowicie zaspokojona i spełniona ale dochodziło do mnie że jestem również zeszmacona. Chłopak był bardzo szczęśliwy moimi silnymi orgazmami podczas  tej zabawy. 

Gość Gość

Oczywiście, że czują się zeszmacone. Noxelia kiedyś to opisywała dokładnie .

Gość Frytka

Ale jest to bardzo przyjemne gdy nie rżnie kilkoto , tym bardziej że chłopak przeżywa silne podniecenie i seks z chłopakiem się polepszył gdyż trawa dłużej nim dojedzie do wytrysku zawsze dochodzę do orgazmu. 

Gość Gość

No to Frytka musisz zdecydować co jest dla ciebie ważniejsze. To, żeby mieć szacunek dla siebie czy to, że chwilowo poprawił wam się seks. Pamiętaj, że takie zabawy zawsze wcześniej czy później odbiją się na psychice.

Gość qwert

Zawsze lepiej w 4 niz w 3. Nie masz chwili na zwatpienie itp. Ciągle w akcji.

Gość Czart

Seks jest piękny, czym więcej uczestników tym jest przyjemniej