Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietuję sobie

co sądzicie o kolczykach u niemowląt?

Polecane posty

Gość ubrania sie zmienia
włosy odrastają albo sie je zcina a chrzest to tylko tradycja, blizn po nim nie ma :P nie bedzie chcuialo chocic do kosciola to nie

Gość chyba lepiej zacząć czytac
niemowlakowi niż martwić się czy ślicznie wygląda czy nie

Gość a mi sie to podoba
Mam 24 lata, a w wieku 1,5 roku tez mialam kolczyki

Gość Nikole Pamele Syntie Sary
kolczyki, rozowy ciuszek i jeszcze wspaniałe imie :o żal tych dzieci :(

Grudnoiwa mamo - ok zgadzam sie z tobą że je widać i co z tego? A przeszkadza ci to? Jeśli ktos przebije dziecku uszy a ono nie będzie chciało ich mieć to poprostu je zdejmie i będzie problem z głowy. :-)

Gość a ja przykułam uszy
dziecku jako miało m-c i podaoba mi sie, bo wygląda nietypowo. Inaczej nisz inne dzieci i jak zrobie jej warkocz francuzki to wygląda cudnie:)

Gość karolaaaaaaa
wy calkiem nienormalne jestescie taki bol dla dzieciaka zadawac, wam sie wydaje, ze to nie boli, a kazdy reaguje na przekucie uszu inaczej. Powinnyscie byc ukarane za takie cos. Jak to w ogole wyglada?? to takie typowe mamusie barbie to robia, ale jak dziecko pociagnie za ucho albo cos to tragedia. Przeciez mozna odczekac pare lat bez przesady!!!przekujcie im jeszcze brwi, pozniej pepek jakies jestescie neinormalne!!!

Paulka - wierz mi teraz mają już takie sposoby że to nie boli jak kiedys , gdy przebijali uszy za pomocą ziemniaka.

Gość karolaaaaaaa
limetka a skad ty wiesz, ze to nie boli??skad ty taka pewna jestes??zagwarantujesz mi to ze to nie boli dla dziecka??

Gość adżela 222
ja synku przekłułam ucho i też wygląda ok, a ma 2 lata i jak trochę podrśnie to wycieniuję mu włoski, zeby wyglądały jak skompane słoncem, i CO Z TEGO TEGO DEWOTKI JEDNE I STRAE PANNY?????

kolczyki nie sa potrzebne małej kobietce ale raczej jej głupiutkiej mamie. Bo to niby \"ładnie \" wyglada Więc dlatego zadajae sie ból dziecku i stres--niewatpliwe niemały

Gość karolaaaaaaa
o matko, a czy ty w ogole kiedys widzialas np. jak dzieciak placze jak zastrzyki dostaje, to wtedy mamusie prawie z dzieckiem placza. Jestem pielegniarka i wiem co mowie!!!jak wam sie jakies zakazenie dostanie to bedziecie wiedzialey wtedy co zrobilyscie1!!

Gość trelefotele
smiac mi sie z was chce...jakim prawem oceniacie jaką jestem mamą po tym ze przebilam dziecku uszy? i to najsmieszniejsze jest to ze nie macie o tym pojecia i wypisujecie herezje :D jaką krzywdę? jakie dziury? buahahaha :D moja córka tylko jeczala bo trzymałam jej głowe a nie ze dziurawilam jej cialo :D

Gość terefere kuku
sobie lepiej potrzymaj głowę i to pod ukropem, bo może otrzeźwiejesz

Karola - nikt dokładnie nie wie czy to boli mocno małe dziecko czy nie bo przeważnie takie do roku nie umie mówić (fakt może pokazać). Powiem tylko tyle że to indywidualna sprawa każdej matki.

Gość nie towja sprawa
czy moje dziecko jężczało czy nie ty stara kurwo!

Gość karolaaaaaaa
trzeba nawet zaczekac, przeciez to jeszcze nie jest wszystko wyksztalcone i to boli na bank dla dzieciaka, odczekajcie, bo tylko mozecie krzywde zrobic. Raz do nas przyszla mamusia, ktora przebila dla dziecka rocznego uszka no to moge ci powiedziec, ze tak sie narobilo, ze dziecko 3 dni w szpitalu musialo zostac, dostalo goraczke ciagle plakalo, uszy ropialy!!!zastanowice sie zanim cos takiego zrobice

jasne ze nie moja sprawa nie moja córka nie moje kolczyki zrób jej jeszcze kolczyk w cipce, bedziesz wyróznia sie tym wsród innych mam

Gość ale wy jesteście porąbane
mamuśki od 7 boleści, jaj ja będę miał swoje dziecko, to nie dam mu krzywdy zrobić takiej wyrodnej matce

Gość jak zechcę to zrobię jej i w
cipie, a co ci do tego, postaraj się o swoje to będziesz rządzić. Poza tym niedługo będę miała drugie dziecko i też dziewczynkę, he

Gość trelefotele
DYSKUSJA SIE ZROBILA JAKBY CHODZILO O ZYCIE DZIECKA A CHODZI TYLKO O PRZEBICIE USZU :o NIE BOLALO TO MOJEJ CÓRKI, BO WIEM KIEDY JĄ COS BOLI A KIEDY NIE !!! LEPIEJ PRZEBIJAC USZY JAK DZIECKO JEST MAŁE.

Gość karolaaaaaaa
co ty opowiadasz limetka jak ja codziennie widze jak dzieci placza po zastrzykach to mi nie powiesz, ze im nie boli przekuwanei uszu!!!zapewnisz dziecku to , ze nie bedzie bolalo??zastanow sie nad takim czyms. jak mozesz o tym zdecydowac??dziecko to taka mala istota i musi robic to co matka chce, nawet sie nie moze obronic przed glupimi zachciankami mamy!!podaj mi tylko jeden argument, ktory przemawia za tym zeby przekuc rocznemu dziecku uszka!!!tylko jeden wystarczy

Gość karolaaaaaaa
co ty opowiadasz limetka jak ja codziennie widze jak dzieci placza po zastrzykach to mi nie powiesz, ze im nie boli przekuwanei uszu!!!zapewnisz dziecku to , ze nie bedzie bolalo??zastanow sie nad takim czyms. jak mozesz o tym zdecydowac??dziecko to taka mala istota i musi robic to co matka chce, nawet sie nie moze obronic przed glupimi zachciankami mamy!!podaj mi tylko jeden argument, ktory przemawia za tym zeby przekuc rocznemu dziecku uszka!!!tylko jeden wystarczy

Gość jak bym takiej matce obił
ryja, to by nie pieprzyła takich głupot, że dziecku nic nie bedzie. Moja znajoma swojej 2, 5 letniej córce to zrobiła i widziałem te uszka, wyglądały xle i poszła z tym do lekarza i mówił, że jest chora, żeby coś takiego dziecku robić. Takie małe dzieci są podatne na choroby i zakażenia

Gość karolaaaaaaa
trzeba nawet zaczekac, przeciez to jeszcze nie jest wszystko wyksztalcone i to boli na bank dla dzieciaka, odczekajcie, bo tylko mozecie krzywde zrobic. Raz do nas przyszla mamusia, ktora przebila dla dziecka rocznego uszka no to moge ci powiedziec, ze tak sie narobilo, ze dziecko 3 dni w szpitalu musialo zostac, dostalo goraczke ciagle plakalo, uszy ropialy!!!zastanowice sie zanim cos takiego zrobice