Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfgfgd

PROBLEM ZE ZBYT WĄSKIMI BIODRAMI o pomózcie mi prosze!!

Polecane posty

Gość dgfgfgd

opisze mój problem:( mam 24 lata ale starsznie wąskie biodra.. są tak wąskie ze szok.. ale własnie chodzi mi o to czy jest mozliwosc jak sie utyje zeby biodra byly szersze? bo ja mam kosci miednicy bardzo wąsko rozstawione i są bardzo blisko siebie ..dosłownie jak u dziecka..tak mi sie wydaje przynajmniej ..czasem ma mwrazenie ze mi nie urosły poprostu i miednica sienie rozwinela i sie zastanawiam tak czy jesli utyje to biodra poszerza sie bo przeciez jesli kosci są tak blisko siebie miednicowe to co to da ze ja bed emiec wiecej tkanki tłuszczowej> ? napiszciemi prosze co ja mam zrobic z tym problemem.. tylek mam pełny i kragły ale te biodra :(:( czy naprawde mogą sieposzerzyć mimo ze kosci miednicy nie urosna juz..??

Gość dgfgfgd
nawet mam metr kolo siebie i zmierzylam odleglosc miedzy jedną koscią miednicy a drugą i mam tylko niecale 25 cm tam:( a mam 24 lata//koszmar :(

Gość do lekarza idź
ginekolg powinien zwrócic ci uwage jesli masz waskie biodra bo wtedy miałabyś problem z rodzeniem, zapytaj go sama

Gość ----------------
Moja koleżanka miała wąskie biodra i lekarz ją ostrzegał, że mogą być kłopoty przy porodzie, ale jak rośnie brzuch miednica robi miejsce na dziecko, i powinno być ok. Nie martw się na zapas. Jej się poszerzyły biodra, dzidzia też jest zdrowa.

Gość ile masz w tych biodrach centy
metrów?

Gość *haaaaaaaaaa
co ma wspólnego anoreksja z wielkością miednicy ?? Litosci Jak jest waska to jest wąska , a pod warstwą tłuszczu tego nie widać

Gość donia_
czy mowa jest o tych dwóch wystających kościach lekko poniżej pępka?

Gość donia_
a ile masz wzrostu autorko topiku? chyba też wszystko od tego zależy

Gość donia_
wiesz, sprawdziłam z ciekawości ile ja mam centymetrów choć wcześniej w życiu nie przyszoby mi to do głowy i... mam dokładnie 26cm więc chyba coś wydziwiasz, bo ja w życiu nie powiedziałabym, że mam jakiś dziwny i dziecięcy rozstaw kości biodrowych

Gość ja tez mam bardzo wąskie...
biodra i odleglosc między kosciami wynosi 24 cm. Jednak jestem bardzo niska i szczupla wiec to nie wyglada tak zle.Napewno to nie jest jakas anoreksja ( jak to jakias idiotka napisala). Mam 21 lat i nigdy zaden lekarz mi nie powiedzial ze bede miala problemy z porodem. Tym bardziej ze moja mama ma podobna figure i urodzila 2 dzieci i to silami natury!! Takze glowa do gory - taka twoja uroda :p

Gość donia_
ja natomiast nie jestem jakoś szczególnie niska, bo mam 169cm wzrostu i naprawdę nie uważam bym miała zbyt wąsko rozstawione kości biodrowe

Gość no bez przesady
ja całe życie miałam 89 w biodrach, mam 171 i nie wyglądałam ani jak facet ani nie miałam problemów z ciążami - dwiema;) teraz mam 94 i z tendencją spadkową, drugie dziecko ma 8 mcy. zawsze uważałam, ze te wąskie biodra to mój atut:)

Gość donia_
o czym Wy mówicie??? to jest mały rozstaw kości? a ile Wy macie? jak słowo daję - nigdy nawet przez myśl nie przeszłoby mi, że mam za mały rozstaw kosci biodrowych, a mam 26cm w biodrach 89cm i nikt nigdy nie powiedział mi, że to jakis dziwnie mały rozstaw, bez przesady

Gość donia_
no niestety nie jestem młoda już, no w każdym razie jestem starsza od autorki topiku a Ty ile masz centymetrów jeśli chodzi o ten rozstaw kosci biodrowych?

Gość do założycielki tematu
Kochana ja mam 28cm przy wzroście 177. Myślę, że nie masz się czym martwić. Ja cały czas powtarzam, że mam wielkie biodra :)

Gość ja mam 28
:O

Gość donia_
a skąd wiesz, że tyle właśnie centymwtrów powinna mieć ZDROWA KOBIETA?

Gość neissi
Ty ożeszkurwamać to chyba jakaś głupia jesteś. Nie wiesz, że człowiek rośnie do 26 roku życia? dgfgfgd nie martw się bo masz jeszcze 2 lata, a nawet więcej, bo moja siostra do 30-stki urosła jeszcze parę centymetrów :) ożeszkurwamać czekamy z niecierpliwością na Twoje wymiary ;)

Gość donia_
ja mam już prawie 29 lat:O

Gość neissi
ożeszkurwamać Ty jednak jesteś głupsza niż ustawa przewiduje :)

Gość donia_
To prawda, człowiek rośnie do 24-ego roku życia, ale dziewczyny - może bez wyzwisk:) po co to komu?

Gość donia_
To akurat pamiętam z lekcji biologii:) a skąd masz taką wiedzę, że zdrowa kobieta powinna mieć 30cm?

Gość saffi
ja mam 29 lat i mam 26cm odległości i jakoś rodziłam naturalnie bardzo szybko bez problemów więc nie gadajcie głupot!!!!!!

Gość donia_
hmmmm widzę, że połowa wpisów z tego topiku zniknęła:O

Gość tragedia poprsotu
waskie biodra to tragedia dla kobiety;(

Gość zuzka88
hej, dziewczyny, łączę się z Wami! Ja mam odległość między kośćmi 25cm a ogólnie w biodrach mam tylko 81cm! Mam 161cm wzrostu, jestem chuda i za żadne skarby świata nie mogę przytyć:( Przez kilka miesięcy próbowałam ćwiczyć, ale tylko mięśnie ud mi się minimalnie rozwinęły. Czy jest jakiś spsób, żeby przybrać trochę w biodrach? Gdy na siłę próbuję przytyć i wciskam w siebie wszystko, czuję, że tyko brzuch mi rośnie a z takim wypchanym brzuchem do granic możliwości to już w ogóle jak prosty patyk wyglądam, a tak normalnie to mam rpzynajmniej 58cm w talii i choć ta miminalna różnica jest, eh.

tez sie zmierzylam, chociaz nie przyszloby mi to wczesniej do glowy bo mysle, ze mam normalne biodra. jestem szczupla i drobna. odleglosc miedzy koscmi mam 24cm, w biodrach 88cm. gdy przytyjesz to tluszczyk osadzi sie na biodrach i pewnie beda wygladaly na wieksze, rozstawu kosci raczej nie zmienisz ;)

Gość ja mam 25 cm
i 92 w cm tylku - więc to chyba nie jest zbyt wąski rozstaw.

Gość zuzka88
kurcze... więc jeśłi mam 24 cm to jest ok? Więc to tylko sprawa tego tłuszczyku? Już się pogubiłam./.. autorka topiku pisała, że lekarz zwrócił jej uwagę, że ma wąskie biodra choć ma rozstaw 25 cm.. A tyle z Was pisze, że to jest praktycznie średnia odegłość... hmm