Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfgfgd

PROBLEM ZE ZBYT WĄSKIMI BIODRAMI o pomózcie mi prosze!!

Polecane posty

Gość zuzka88
up?

Gość alealealealeale
ja mam rozstaw prawie 26 cm,wąskie biodra,dwie cesarki i żyję :-)

Gość ale jajajajaja
boze drogi jakie wy macie probemy!!!!! ja mam 80 cm w biodrach przy 160 cm ;) juz taka moja uroda nie ma co sie nad tym zastanawiac, a juz na pewno zakladac topicow na kafe pozdro

Gość szokkkkkkkkk
dziewczyny jak wy mierzycie ten rozstaw kosci? jak to mozliwe ze macie tak malo? ja mam waziutkie biodra ale rozstaw znacznie wiekszy

Gość zuzka88
jak mierzymy? No ja zmierzyłam odleglosc miedzy jedną kością a drugą, heh. Tylko, że trzeba to mierzyć płasko, tj. jak się brzuszka nie wciągnie to jest więcej centymetrów, heeh.

Gość Marry christmas
Wąskie bioderka i krągły tyłeczek, to jest to co, bardzo podoba się facetom. Wiem po sobie, bo też jestem facetem, hehe. Większość znajomych jest podobnego zdania. Traktujcie to jako swój atut. Szczególnie w okresie ciąży i tuż po porodzie, bioderka się rozszerzają. Także z wiekiem, na starość zmienia się budowa kości, poszerza się rozstaw bioderek i sylwetka robi się zgarbiona. Pozdrawiam laseczki.

Gość Marry christmas
... acha, dodam jeszcze, ze w swiecie modelek, wzorcem do którego dążą panie z wybiegu są wymiary 85/55/80

Gość gość
szerokość bioder powinna być proporcjonalna do reszty ciała...ja np. w rozstaw kości mam 28, ale wydaja się wąskie, ponieważ ramiona są aż o 10 cm szersze...niektóre z was piszą że mają węższe biodra, ale pewnie tez są drobniejsze, dlatego wszystko wydaje się proporcjonalne

Gość gość
Szukałam czegokolwiek na wąskie biodra w internexie i natknelam sie na ten post. Jeśli mam byc szczera to zazdroszcze wam. Mimo 20 lat i wzrostu 167 cm -mam w biodrach 76 cm a rozstaw tych kosci, o ktorych mowa, u mnie wynosi 20 cm. Widzę, że nic tu po mnie