Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aale

USG piersi i badanie ginekologiczne!

Polecane posty

Gość aale

słuchajcie czy te 2 badania moge zrobic za jednym razem u gina?Wiem ze to glupie pytanie ale ... Chodzi mi o to co on(a) najpierw robi Kaze polozyc sie i bada czy najpierw wykonuje usg piersi i ile mniejwiecej czasu spedze w gabinecie jesli chce zrobic te 2 badania odrazu???

Gość aale
jak to nie w niektorych gabinetach jest taka aparatura,tam gdzie sie wybieram na 100% jest i gin wykonuje takie badanie.

Ginekolog robi usg ginekologiczne i to może zrobić u siebie w gabinecie, natomiast usg piersi zazwyczaj robi inny specjalista, wątpie zeby udało ci sie zrobić te 2 badania na raz. Przynajmniej tak to jest przyjete u mnie w mieście, najpierw gin robi usg przezpochwowe a tego samegho dnia mozna sie umowic na usg piersi juz w innym gabinecie. Usg to kwestia paru minut zarówno to ginekologiczne jak i piersi - jednym słowem - piorunek, dłuzej chyba człowiek się rozbiera i ubiera:)

Witam ja dzisiaj byłam na badaniu kontrolnym, chodzę prywatnie i miałam jak i badanie ginekologiczne ( cytologia, usg dopochwowe), tak i usg piersi.

Gość gość
Wszystko chyb zależy od lekarza. Wykonują badania USG gruczołów piersiowych w tym miejscu www.lekarze-kolber.pl . Bardzo dobrze wspominam wszystkie wizyty, widać było zachowany profesjonalizm, o wszystko mogłam zapytać, bardzo sympatyczna atmosfera dlatego szczerze mogę polecić. Dobrze mieć na oku kogoś, kto dobrze wykonuje podobne usługi. Jednak to nie jedyne usługi tego miejsca, bo świadczą ogólne dot. Chirurgii oraz jest również gabinet ginekologiczny do którego również z chęcią uczęszczam. Polecam zajrzeć

Gość gość
Wszystko chyb zależy od lekarza. Wykonują badania USG gruczołów piersiowych w tym miejscu www.lekarze-kolber.pl . Bardzo dobrze wspominam wszystkie wizyty, widać było zachowany profesjonalizm, o wszystko mogłam zapytać, bardzo sympatyczna atmosfera dlatego szczerze mogę polecić. Dobrze mieć na oku kogoś, kto dobrze wykonuje podobne usługi. Jednak to nie jedyne usługi tego miejsca, bo świadczą ogólne dot. Chirurgii oraz jest również gabinet ginekologiczny do którego również z chęcią uczęszczam. Polecam zajrzeć

Gość gość
Ja badania ginekologiczne zawsze robię w jednym miejscu, a mianowicie u nich www.ginekolog-usg.tychy.pl nie ufam już nikomu innemu po przejściach jakie miałam u wcześniejszych specjalistów:( Tam maja o wiele lepsze podejście do pacjenta i traktują go na poważnie, bardzo polecam

Gość gość
Tak, dobrzy lekarze są właśnie z www.lekarze-kolber.pl , przekonałam się na wysłanej skórze. Również bardzo polecam, mi bardzo się przysłużyli nie tylko w tej kwestii:)

Gość gość
Również chodzę do www.ginekolog-usg.tychy.pl od dość dawna, żeby spokojnie móc stwierdzić, że jest bardzo dobry:) Zawsze jest w stanie mi pomóc, zresztą nie tylko ja tak uważam, mam wiele, zadowolonych z niego koleżanek:)