big buu 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie mam kochanków. Kiedyś może wyjaśnisz jakiej rozrywki trzeba dostarczyć żeby nie być 'nudnym' xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Ten kris argen to taki pryszczaty w okularach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Przecież mun cię regularnie złomuje od łysych salowych i kobył więc może tym się zajmij Najpierw zajmę się tobą i dziś cie zgłoszę. Skończ pić i nie łaż więcej za mną typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu A rymcym pamietam jak swoje rylo wrzucal w avatar i raz jeebnal gifa jak jezyk wytyka hahah Od razu moderatory mu bana wlepialy, a niektore kobiety sie buntowaly, ze obrzydliwy jezor XDD Salowa to akurat zaden autorytet, a w ogole to nie mierz innych swoja miara, salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: Kiedyś może wyjaśnisz jakiej rozrywki trzeba dostarczyć żeby nie być 'nudnym' xD Poczytaj trochę argena to będziesz wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Najpierw zajmę się tobą i dziś cie zgłoszę. Skończ pić i nie łaż więcej za mną typie Wiem że lubisz się tak przekomarzać dlatego to robię chyba nie myślisz że to czysta złośliwosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Martw sie lepiej o gine, zeby skonczyla chlac, bo widac, ze jej nie sluzy alkohol. Jak taka dobra kolezanka jestes, to sie zatroszcz o nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Scoop napisał: A rymcym pamietam jak swoje rylo wrzucal w avatar i raz jeebnal gifa jak jezyk wytyka hahah Od razu moderatory mu bana wlepialy, a niektore kobiety sie buntowaly, ze obrzydliwy jezor XDD Salowa to akurat zaden autorytet, a w ogole to nie mierz innych swoja miara, salowa Bo co namiotowy? Zgłosisz temat, czy go zablokujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Bo nic Ja nie zglaszam i nie usuwam, nie znizam sie do twojego poziomu xD A lodziara to jestes ty, nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Ja kiedys upijalem sie 3 razy tygodniowo Jaralem pety z ziemi, bo mi sie palic chcialo. Przezylem zycie rasowego bezdomnego menela. Raz przyszedlem do jazz klubu najeebany, i usiadlem za zestawem. zle sie to skonczylo Gdyby nie tamten wieczor, pewnie chlalbym jak gina i sikal w majtki w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Obecnie nie pije, nie pale, nie cpam. Jestem z siebie dumny, bo mam z czego byc. Skonczylem z nalogami, blee Na sam smrod fajek albo alkoholu mi niedobrze Spanie w lesie i namiot oczyscily mi pluca i wech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Na moim forum pousuwalem tematy i pobanowalem Elcie, Katiuszke, Pravika... mialem depresje przez to i bylem zalamany, ze zmarnowalem ten potencjal Ale przez to wrocilem do grania na perkusji i grywam co srode w jazz klubie, i mnie chwala inni perkusisci, muzycy ludzie z widowni i znowu jestem szczesliwy, jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia zły 1 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: O fu…. Teraz to mnie obrzydziło… ona o oblodzeniu z leżakiem pisała? Nie no… to za dużo dla mnie.. ona jest naprawdę upadkiem totalnym. A najgorsze jest jest to, że kamieniara ma mniemanie o sobie i będzie tu pouczać innych… żenada. A menel malowany to wyobrażam sobie brudas siedzący w stercie butelek i puszek, bojący się dzwonka komornika każdego dnia. ha ha A twoja łysa koleżanka chwaliła ci się, że uprawia seks z bezdomnymi czy jeszcze nie? https://iili.io/fFAb3Cl.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu tam siedze co srode, a na klawiszach gra moj kolega, ktory mnie przytulal, mowil, ze jestem awesome i the best na bebnach Po 22 jest caly lokal wypchany ludzmi, a ja widze przed soba tlum jak stoi i mlode laski xD Cos pieknego. Sam w to nie wierze https://ibb.co/TD3MV6x6 Z kafe przegrywa menela smroda do bebniarza i to tak szybko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach