Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi

potrzebna mi jest lista slodkosci, ktore maja do 100 kcal!!!!

Polecane posty

Gość pomozcie mi

Bez slodyczy trudno mi sie jest obyc, a chce troche schudnac i od jutra dieta 1000-1200 kcal. Prosze Was o pomoc w stworzeniu listy slodyczy do 100 kcal. Ja wiem tyle: batonik Milky Way 2 czekoladki z bombonierki

Gość mikiMOUSE
1/5 czekolady :)

Gość prawie cala princessa
trzeba komus dac kawalek :))

Gość zdolowana..
batonik jeden kinder bueno, kinder pingwi i te inne np milch cos tam,te z lodowki,michalek jeden ma 76kcal, oj jak sobie przypomne to Ci namaziam tutaj:)

Gość asdfgs
big milk

Gość jsajhjkaHJKA
zdolowana.---ta jedna czekoladka mala ma 76 kcal??michalek??

no to ja ci skopiuję moją listę, może sie przyda :) ok. 100kcal 6 ciasteczek be-be (te malusienkie): 96kcal. 4 kostki czekolady: 100kcal. BIG MILK: 89kcal. Milky way: 135kcal. Duplo: 100kcal (tego nie jestem pewna...nie wiem nawet o co chodzi Razz) Bounty (30g.): 132kcal prince polo (20g.): 108kcal. Cini minis, chocapic itp.: 107kcal. Mleczna kraina (13g.): 70kcal. Knoppers (25g.): 132kcal. Kinder mleczna kanapka: 117kcal Bis&...(twix, snickers, wszystkie mniej-więcej tak samo): 134kcal. Corny: 120kcal Lu zbożowe( 40g.): 120kcal. Lu z mlekiem(30g.): 133kcal. kisiel winiary: 118kcal. wafelek jogurtowy (jogo cośtam Razz): 135kcal. danio batonik (36g.)- 139kcal. Kinder pingui (30g.)- 136kcal. Corny czekoladowe - 111kcal Corny jogurtowe - 118kcal Corny kokosowe - 134kcal Corny orzechowe - 109kcal może 200kcal też sie przyda :) 3bit (45g.)- 220kcal. Prince polo (40g.)- 216kcal. Princessa (36g.)- 205kcal. Milky way (55g.)- 218kcal. Twix (50g.)- 240kcal. 8 kostek czekolady- 200kcal. 4 sztuki delicji szampańskich- 216kcal. Lion (45g.)- 221kcal. Kinder bueno - 229kcal. Kitkat- 248kcal.

Gość hmmmmmmmmma
dietetycy takie produkty uwazaja za slodycz, a chodzi mi o serek Bakus, dokladnie to ma chyba 109 kcal....ja np uwielbiam :)

Gość pomozcie mi
jestescie cudowne 🌼

Gość pomozcie mi
jestem zdecydowana na diete 100 kcal od jutra - mam nadzieje, ze to realne chudnac na niej okolo 1 kg na tydzien. Jeszcze bede cwiczyc codziennie.

ja polecam produkty \"LU\" kup łodeczki. tam sa 3 opakowania po 6 ciasteczek. i takie jedno opakowanie 6 ciasteczek ma około 130kcal. i jeszcze lubisie jeden taki ma tej ok 130 kcal..

Gość pomozcie mi
A te lodeczki z "Lu" maja jakas nazwe? Bo nie wiem o jakie ciastka chodzi. 🌼

Gość pomozcie mi
jagatka - wielkie brawa za stopke!!!!

Gość wdupejeza
od samego czytania zglodnialam :(

Gość pomozcie mi
zgadza sie, zaczelam od dzisiaj. Najbardziej to bym chciala tak 8-10 kg zrzucic, ale nie wiem, czy bede miala na tyle silnej woli. pozdrawiam 🌼

Gość zdolowana...
dokladnie, sprawdzilam w tabelach kalorii.. az sie sama prerazilam :)

Gość pomozcie mi
dziekuje za lodeczki - nawet niewiedzialam, ze cos takiego jest - wyglada apetycznie!!! Czy ktos wie ile daktyli suszonych to 100 kcal? Bo daktyle uwielbiam~!!!!

Gość ausia
od tygodnia na diecie 1000 kcal ale zawsze wychodzi mi jakoś mniejtak 600-800.Wszystkim życzę powodzenia! zaczynałam 67,7 dziś 65,6.

Gość paulibka77
Spróbuj zjesc batonik Duplo,nie jest napewno jakis mega kaloryczny,a przy okazji mozesz wziąc udział w konkursie http://promocjaduplo.pl/

Gość Vink
1 kinder bueno- nie jedno opakowanie tylko jeden wafelek a michl;aki neistety sa ZAJBISCIE kalroyczne maja wlasnie ok.75 kcal ;-( - JEDEN CUKEIREK!

Gość hoska
Jeśli chcesz odnaleźć spis słodkości poniżej 100 kcal, zapraszam na stronę http://www.dieta-kalorie.pl. Są tam bardzo rozbudowane tabele kalorii najpopularniejszych produktów spożywczych. Znaleźć można także szczegółowo opisane diety, artykuły na temat zdrowia i inne rzeczy odnośnie odchudzania.

Gość kotek brytyjski
Jogurt truskawkowy gratka(mały)-95kcal Życzę spaniałych efektów po diecie

Gość alskjbnv
milki way ma duzo wapnia

Gość Gość_motylek

Ja od dzisaj jestem na 300 kcal 😐