Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abababababababababa

kupywanie preznetacji maturalnych co o tym sadzicie???????

Polecane posty

Gość abababababababababa

zastanawialam sie na tym ale nie po to by nic nie robic tylko wykuc prace na pamiec i miec problem z glowy , tylko po to zeby miec sie na czym opierac z czego korzystac miec taki szkielet do mojej pracy , zeby wiedziec oc szukkac , moze cos bardziej rozbudowac itd.a jaka jest wasza opinia na ten temat

Gość abababababababababa
kupowanie mialo byc w temacie :P

Gość klklklklklklklklklklklklk
a ja mam na ten temat zdanie ze te tematy sa takie ze zaj... mozesz go opracowac w miesiac a nadal masz full czasu zeby go wykuc wam sie zwyczajnie nie chce. a ja cos o tym wiem. prace magisterska czy licencjacka tez kupisz? prace zaliczeniowe na studiach tez bedziesz kupowac? ojj biedna ta nasza mlodziez

Gość abababababababababa
wiem ze wiele osob zdajacy ch lcencjata magisterke moze nie kupuje gotowych prac ale tez korzysta z prac np, swoich znajomych bo chca miec na wzor i wogole , a ze nikt z moich znajomych mi nie pomoze to zastanawiam sie nad kupnem takich bym powiedziala pomocy naukowych:) a co mature pisemna to pisaliscie bez żadnych sciag?? watpie wiec nie udawajcie takich porzadnych....

Owszem, maturę pisałam bez ściąg :P Trudno pojąć, co? ale zdarzają się wyjątki. Kupisz prezentację do matur, kupisz dyplom. To po co się męczyć na studiach? Idż od razu na stadion i po kłopocie. A prezentacje z polskiego robiłam takim matołkom jak ty. Przyłazili i byli gotowi zapłacić kupę kasy za to, co powinni sami zrobić w kilka dni. No ale przecież ciekawsze od siedzenia w bibliotece było opierdzielanie się :) Ludzie, którzy kupuja takie rzeczy to skończone matoły :) Paru poznałam, to wiem ;)

Gość a wyobraź sobie
że pisałam maturę bez ściąg. Teraz magisterkę też piszę sama i nie szukam "pomocy naukowych" w postaci prac innych osób.

Gość abababababababababa
juz pisalam ze nie chce ominac siedzenia w bibliotece i szukania materialow do pracy tylko poprostu chce miec zarys, ile korzysta sie z pomocy studentek lub nauczycielek to jest ok tak?a wogole za glupia sie nie uwazam bo zdaje mature z matmy a watpie zeby duzo osob sie odwazylo, a wykuc na blache to kazdy glupek potrafi :P

Gość a wyobraź sobie
Kurczę, abababababababababa, pytałaś "a jaka jest wasza opinia na ten temat" no to odpowiadamy. A ty się czepiasz. To po cholerę zakładałaś topik?

Tak, jeszcze stwierdź, że humaniści to półgłówki, bo przecież Ty zdajesz maturę z matematyki :O Szkoda tylko, że jak taka mądra jesteś, to nie potrafisz zrobić głupiej prezentacji (bo to naprawdę nic trudnego). Weź, się czymś zajmij, dzieciaku.

Gość abababababababababa
a kto powiedzial ze nie potrafie !mam taki temat wybrany ze juz teraz wiem co bym chciala mniej wiecej zamiescic tylko z powodow osobistych chcialabym zaoszczedzic troche czasu nad siedzeniem w bibliotece i szukaniu wiatru w polu , bo i tak za duzo go nie bede miala, chcialabym opracowac ten temat majac jakis szkielet

Gość ababababababab
a są tu jakies osoby ktore kupowaly sprzedawaly lub maja zamiar kupic taka prace?

No przecież pisałam, że sprzedawałam takie prezentacje, więc o co ci chodzi???

Gość ababababababab
i ile za nie bralas?

Gość moglbys w koncu
200 zł średnio

Gość ababababababab
a no to faktycznie glupota wydawac tyle pieniedzy

Gość justaaaaaaaaa
a mi kolega dal swoja prace za darmo mialam miec taki sam temat co on ale zrezygnowalam bo mnie nie ciekawil

Gość klklklklklklklklklllkl
a ja tez wiem jak to wyglada i wiekszosc z was to matolki z przyczyn osobistych nie mozesz napisac pracy na ktora masz kilka dobrych miesiecy? mature pisalam sama bez sciag mimo ze je mialam bo kazdy ma. ale nie korzystalam. podobno matematyka to krolowa nauk wiec skoro jestes w niej taka swietna to nie powinnas miec problemow z logicznym mysleniem i pisaniem pracy wiec nie pier...

Gość klklklklklklklklklllkl
a dodatkowo na maturze ustnej musialam byc przygotowana z calego materialu przerobionego w lo a nie jakas glupia prezentacja ktora i tak wiekszosc kupuje

Gość ababababababbaba
stoisz w miejscu dziewczyno , jakbys chciala wiedziec to same przedstawienie prezentacji nawet bez zająkniecia nie gwarantuje zdanej matury.egzaminator zadaje pytania i to czy zdasz i na ile procent zalezy od odpowiedzi , a pytania nie za czesto sa proste sa wrecz z kosmosu!i trzeba niezle pomyslec aby na nie przyzwoicie odpowiedziec

Gość ababababababbaba
nie o to mi chodzilo zeby wyklocac sie tu na tym forum, a co do spraw osobistych nie wypowiadaj sie jesli nie wiesz. jestem w ciazy i do samej matury w niej bede bo urodze dopiero w polowie kwietnia i tak jest duza mobilizacja z mojej strony ze podjelam sie ja normalnie zdawac, a wiadomo jak sie kobieta w ciazy sie czuje chyba jestes na tyle wyedukowana ze nie musze ci pisac, bo jak narazie to nie mam sil wogole wstawac z lozka, znam wiele dziewczyn ktore nawet nie podchodzilo do matury albo tez przepisywaly sie na zaoczne

Gość bezrobotni poloniści
Cóż uważamy że kupowanie prezentacji na tą maturę to niezły interesik... sprzedajemy po 100 złotych czyli nie za drogo:)

Gość abababababbaba
a moze wypowiedza sie przyszli lub byli maturzysci ktorzy z takiej formy pomocy skorzystali......

mature z matematyki pisalam, nie oznacza to jednak, czy ktos jest mądrzejszy czy nie. Czy rozumiesz temat prezentacji? Rozumiesz o co chodzi w temacie? Wiesz o co biega w mikroskopijnym skrawku wiedzy znajdującym się w tytule prezentacji? Po co ciszkielet, skoro praca będzie na inny temat? Jaki zarys? Po co ci to? Szkielet ma byc taki: konspekt omawianego problemu, literatura przedmiotu i podmiotu, ot caly widz. Dzisiejszym maturzystom wydaje się, że maturka to taki egzaminek, ba! To taka kartkówka, czy zadanie klasowe, zero w was dojrzałości, którą ta matura ma wykazać. Zaraz polecą marne tłumacZenia o przediwnych królikach oświadczalnych (hasło maturzystów 2002 co rok kradzione dla wytłumaczenia swojego lenistwa i tępoty).

zresztą co to za pieprzenie o zerkaniu na inną pracę lic czy mgr aby zobaczyć zarys? Jaki zarys? Ten, który każdy powienien wiedzieć od szkoły podstawowej: wstęp, rozdział 1,2,3... zakończenie, bibliografia?????? Co za łomy, za 20 lat polska będie krajem trzeciego świata, same półgłówki zostaną.

Gość klklklklklklklklklklkl
ciaza dla mnie nie ejst wytlumaczeniem tego ze chce sie kupic prace. lezysz w lozku to mozesz pisac w lozku, mozesz poczytac ksiazki skoro masz czas na internet i sile na niego by jeszcze drazyc temat to nie pierdziel ze nie masz sily napisac matury

Gość i cholernie leniwa