Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o2

tak jakos pytam

Polecane posty

Gość o2

czy jesli dostalam krwawiena z odstawienia w terminie i jest ono normalne to na 100 % nie jestem w ciazy?

Gość tak......
napisałabym nawet w 200%

Gość o2
na pewno? bo skoro niby mozna miec okres przez 3 miesiace, to moze tez rzy tabletkach??

Gość Jak to okres
przez trzy miesiące?

o2 juz którys raz o to pytasz i kolejny raz wszyscy odpowiedaja Ci, ze nie jestes w ciazy- czemu wiec wciaz pytasz ? Przestan sie stresowac i zajmij sie czym przyjemnym i pozytecznym :)

Gość o2
no tak wiem, ale skoro mozna miec krwawienie przez 3 miesiace w ciazy, to tak mysle, ze moze krwawienie z odstawienia tez.. ale dzieki za odp.

Gość przerazona..
nie jestes...ale zdarzaja sie przypadki ze majac okres jest sie w ciazy...dlatego zalezy co takiego robilas...:)

Gość o2
no w sumie niec, tabkletki bralam regularnie. a mozna mec krwawienie biorac tabletki i byc w ciazy?????

jejuu.. Ile razy mozna mówic- OCZYWISCIE ze mozna miec krwawienie biorac tabletki i byc w ciazy. Tak samo jak mozna nie miec krwawienia i nie byc w ciazy. Tyle ze to krwawienie po prostu nieco inne niz normalnie. Zrób test, bedziesz wtedy pewna i tyle. Żadna Ci przez internet nie przepowie przyszłosci

Gość dlaczego krwawienie
nieco imme niz normalne?tzn jak ono wyglada? bo ja mam tak ze raz w przerwie 7 dnioewej mam obfite krwawienie a raz skape, nie mam co miesiac takiej samej ilosci krwawienia.ale dostaje zawsze w tym samym dniu 3dnia 7 dniowej przerwy

Jakie to nieco inne to zalezy od kobiety- kazda chyba zwuwazy roznice, jesli choc troche obseruje swoje ciało. Najczesciej taki \'udawany\' okres przypomina bardziej plamienie.

Gość dlaczego krwawienie
no tez slyszalam ze to raczej plamienie-i ze jest rozowawa krew albo brazowa. biorac tab antykoncepcyjne nie mozna porownywac sie ze skapym okresem ze to ciaza do tych kobiet co nie biora tab anty. poniewaz tab maja na dzialaniu ze zmniejszaja krwawienie. i duzo moich kolezanek w 7 dniach przerwy ma bardzo skape okresy, a ja mam raz tak a raz tak .

Gość dlaczego krwawienie
naprawde rozwalaja mnie takie pytania-tylko schizuja sie dziewczyny. okres przy tab anty powinien byc skapy i bezbolesny-takie tabletki maja dzialanie i pisze to wyraznie w ulotce. jak ja mialam obfity i bardzo bolacy ze musialam brac tab przeciwbolowe to ginekolog odrazu kazala mi zmienic tabletki i z miejsca stwierdzila ze te nie sa dla mnie

Gość dlaczego krwawienie
w czasie brania anty nie ma owulacji , nie ma jajeczkowania wiec nie ma okresu. to jest tylko krwawienie z odstawienia a nie normalny okres. normalny okres maja kobiety ktore nie przyjmuja tab anty i w tym czasie z nich z krwia razem wychodzi jajeczko.....a u tych co biora anty nie ma co wychodzic

No niestety wiele dziewczyn ( bo raczej nie kobiet) mysli, ze plemniki to superbohaterzy a tabletki antykoncepcyjne zawodzą nawet przy ksiązkowym stosowaniu ;) Oczywiscie przezorny zawsze ubezpieczony, ale sa pewne granice. W szkole powinni uczyc logicznego myslenia i wyciagania wniosków a nie wróżenia z magicznej kuli :P

Gość dlaczego krwawienie
natte- a Ty stosujesz tab anty????i jakie masz krwawienie skape czy obfite?