Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam.. pytam.. pytam..

Tabletki anty a alkohol zadziałały czy nie ??? wejdzcie

Polecane posty

brałam tablety zawsze gdzies o godzinach 22, 23 wczoraj był chłopak wziełam tabletke o 20:30 gdzies kolo 1 w nocy zaczelismy pic alkohol - driny sporo wypiłam chyba ze 6, dawno az takiej karuzeli nie miałam, w sumie chyba jeszcze nigdy potem sie kochalismy, był wytrysk we mnie moje pytanie: czy tabletka zadziałała mimo alko, czyj skutecznosc była taka sama ??? moim zdaniem chyba alkohol nie przeszkadza w braniu tabletek i w ich skutecznosci co wiecie na ten temat ?? dzieki za odpowiedz

Gość a na trzeźwo seks nie sprawia
ci przyjemności??? Nie odpowiem na zadane pytanie, bo nie piję w ogóle

boze czy musze sie tłumaczyc ??? miałam urodziny wczoraj, wiec wypiłam, kochalismy sie jak juz trzezwałam, ale nie to było tematem

Gość Sylvia_1982
nie martw się o ile nie popijałaś tabletek alkoholem,to działa. ja zawse starałam się nie pić 30 minut przed i po wzięciu.ale np. na Woddstocku popijałam piwem :-) tobie tego nie radzę,ale wszystko było ok.

Gość aż dziw że w ogóle
cokolwiek pamiętasz po takiej ilości alkoholu. Pewnie za miesiąc okaże się, czy nie shaftowałaś tej tabletki :-)

dziekuje ci bradzo sylwiu zaczełam sie troche martwic ale pomyslałam sobie w ten sposób, ze takie tabletki były by bez sesu, bo nic by nie mozna było robic jakby sie je zarzywało, pic palic itd, a przeciez wszystko dla ludzi dziekuje 🌼

pamietam wszystko i kurde zeczywiscie zwymiotowałam ale to było gdzies koło godziny 3 w nocy czyli 6godzin od przyjecia tabletki wiec sadze ze juz dawno została wchłonieta przez organizm :)

Gość Sylvia_1982
nie ma za co :-D ja już nie stosuję tabletek,ale pamiętam,że naprawdę pewne "wykroczenia" nie zmniejszają skuteczności.

Gość Sylvia_1982
wymiotowałaś... to raczej nadal wszystko powinno być w porządku. ja na Woodstocku 2004 zwracałam 4 godziny po tabletce,zresztą popitej piwem,w międzyczasie (od połknięcia do zwracania) były 4 piwa wypite. ZWRACAłAM NIE PO PIWACH,LECZ PO JEźDZIE AUTOBUSEM PRZEZ 10 GODZIN! było się kiedyś szaloną studentką...te czasy eh.............

hehe ja wymiotowałam troszeczke, moze byszło by z pół szklanki tych moich wymiocin

Gość Sylvia_1982
będzie dobrze :-) tak z ciekawości - ile masz lat? pisałaś że miałaś urodzinki,jak tak się zabawiliście ;-)

20 lat jedno dziecko na koncie i rozwód :D he grunt to młodo zaczac hehehe

Gość Sylvia_1982
nie rób sobie jaj

słuchaj a czy to ze raz biore tabsy o 20 na drugi dien o 22, potem znów o 20 potem o 23 zmniejsza ich skutecznosc ??

chcesz zobaczyc moja mała? podaj nr gg

urodziła sie w dzien dziecka tego roku :)

Gość Sylvia_1982
jaka mała?? jestem od ciebie starsza. a Ty masz siano w głowie,masz takie małe dziecko (jeśli to prawda) i chlejesz,zamiast się nim zajmowac....dobre.............

mialam urodziny i spedziłam je z chłopakiem, co jest zadkoscia, teoretycznie nie pije praktycznie tez nie a dzidzia sie zaopiekowała moja mama to ze mam dziecko nie jest powodem zeby siedziec w domu zamknieta na 4 spusty, zreszta tak jest a to wyjscie to był ewenement

Gość Sylvia_1982
w porządku :-D

Gość Sylvia_1982
nie musiałaś się tak tłumaczyć od razu!

no bo takie gadanie mnie irytuje siedze z tym dzieckiem non stop, zero wyjsc, dyskotek, nocek u chłopaka, kino eatr odpada, spotkania z przyjaciółkami tez a gdy jest okazja na jakies wyjscie (urodziny) to poprostu ja chwytam i kozystam, teraz mam kaca jak nie wiem, głowa mnie boli, itd i trzymam na reku moja mała, i sie z nia bawie tak samo jak masz sylwester, to nie wyjdziesz z chłopakiem na sylwka gdzies sie zabawic, bo masz w domu dziecko, którym z checia by mogła zaopiekowac sie babcie stereotypy, :D irytuje mnie takie gadanie poprostu pa 🌼

Gość ale ty jesteś beznadziejna
:-(