Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1504

Fiat cinquecento.... !

Polecane posty

Ja do cieniasa mam jedno zasadnicze ale: na trasie wyprzedzanie jest z sercem na ramieniu, musisz mieć 2 km wolnej drogi, jechać z górki i z wiatrem, żeby się udało. Ale jak na samochodzik do krótkich jazd po mieście, to uważam, że jest ok. Oczywiście w danych warunkach finansowych.

Gość uno
jak już chcesz fiata i niedrogiego, to lepsze uno niż cc. większe, bardziej przestronne i chyba nawet tańsze od cc, bo właściciele tych ostatnich chyba sa bardzo do nich przywiazani. ja tam kupiłam uno trzy lata temu (uch, pecha miałam, fura potrzebna a wybór praktycznie żaden w tym przedziale cenowym, w jakim mogłam sięporuszać:( ), ale nie narezkam, przez te trzy lata, opórcz koniecznych wymian oleju czy wymiany klocków hamulcowych nic się nie działo, i nie dzieje. ani razu silnik mnie nie zawiódł, jeździ aż miło :) i nawet nbym nie spojrzała na cc, w ogóle na nic mnoiejszego. a tym bardziej teraz, kiedy zatrzęsienie jest inncyh, większych samochodów, w cenach porównywalnych z kaszlowatym cc.

Gość _ff_
do ff - tos mnie rozbawila, gora 1500? Chodza po 3 tys. Chce go sprzedac za 2,5 tys. Zamierzam sie przerzucic na Corse B 95-96. agusia1504 napisz ile masz kasy na zakup auta to ci doradze ;). Yogi-Miś - ja mam 700-stke wlasnie i nie jest wcale zamulona. Wiadomo, jak ktos prowadzi auto ;). Ewa 33 - to wszystko zalezy od stanu technicznego. Moj na trasie wyciaga max. 140 km/h. A maluszek, czyli moje poprzednie moje autko spokojnie szlo 110 km/h. Akurat mam to szczescie, ze moj szwagier jest bardzo dobrym mechanikiem i jesli cos zamierzam kupic zawsze oglada..przy okazji targujac sie ;).

Gość do ff
no wiem wiem ze chodza po tyle ale ztakim silnikiem jak malucha to 1500 gora ;) A jesli chodzi o corse nawet nawet. a ja mam do sprzedania Forda fieste 95 rok za 4.700PLN auto w b.dobrym stanie i pojemnosc normalna bo 1.10 5 drzwi, 2 airbag. slowem juz to jest auto a nie jak cienki bo cienki to pseudo auto

Gość ...Samotny...

ja miałam prosto z fabryki i w bardzo sprzyjających warunkach wyciągał 130 uważam, ze nie jest to samochód nadający sie do wyprzedzania na trasie

Gość Sarkastyczny eh
2,5 tys za Cinquecento to za duzo... Jeszcze za 900 wersje albo 1.1 to ok, ale.... za 700 to za duzo. Za 2,5 tysiaca kupisz juz inne auto, troche lepsze (ehehe nawet ostatnio widzialem za 2,5 BMW 316 z 1990 roku, z ABSem, halogenami, poduszkami itp).

A ja smigam z siostrą naszym robaczkiem juz od roku i żjemy:P:P ( i my i autko:P:P)

Gość odświeżam temacik
Trochę niebezpieczny samochód.... Gnie się jak puszka po coca-coli

Oj wiadomoże to nie volvo:) Mi cc służy do jeżdżenia z domu do pracy i po mieście i z tej funkcji wywiązuje się w 100%:)

Nie ma jak Fiacik CC :) Za dwa dni będzie obchodził 2 latka jak jest zemna - tylko on tyle wytrzymał ze mną :D cO MU KUPIĆ NA URODZINY ? ;)