Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

BYDGOSZCZ- Dr URBANOWSKI- LASEROWE USUWANIE BLIZN POTRADZIKOWYCH, SZUKAM OSÓB KT

Polecane posty

SZUKAM OSÓB KTÓRE PODDAŁY SIĘ TAKIEMU ZABIEGOWI. BYŁAM NA WIZYCIE u tego pana, dowiedziałam się że to jest możliwe, posiada najnowocześniejszy laser na świecie sprawdziałam w internecie na stronach amerykańskich bo na polskich nic nie ma o tym laserze. czytałam o nim i o efektach, są wrecz niewiarygodne. zabieg przynosi takie efekty jak dermabrazja laserowa albo jeszcze lepsze, ogólnie widziałam ze całkiem wygładza skóre. najlepsze jest to ze po zabiegu skóra jest tylko zaróżowiona i po 3 dnich można normalnie zrobić makijaż. on działa na zasadzie stymulowania kolagenu poprzez co on zagęszcza sie i wypycha zagłębienia do góry. niestety koszt 1 zabiegu na same policzki wynosi 1800zł, a potrzeba od 3 do 5 zabiegów. yakże jest szansa na ładna skóre ale cena jest powalająca razem trzeba by mieć ok 10 tysięcy. jeśli ktoś miał ten zabeg to bardzo proszę o opinie, bo jestem naprawde zdesperowana.

Gość anana
Hej, ja jestem po 6 zabiegach tych laserem - Fraxel. U mnie koszt wynosi 400zl - tylko broda. I az takich rewelacji jak na zdjeciach na tej amerykanskiej stronie nie zauwazylam. Ogolnie mowiac na pewno blizny sie rozjasnily. Po samym zabiegu blizny sa pieknie uniesione jak zobaczylam sie w lusterku to az mi sie chcialo plakac z radosci ale niestety ..... jak tylko skora sie zregenerowala to blizny znowu wrocily do poprzedniego stanu. Nie wiem jakiego rodzaju ty masz blizny, czy wklesle nieco i na czym ci zalezy czy na uniesieniu ich czy na rozjasnieniu. Na rozjasnienie zabieg ok na uniesienie juz nie tak rewelacyjny. Ale caly czas sobie wmawiam ze sprobuje jeszcze raz a moze bedzie lepiej......... w ubieglym tygodniu trafilam do Bienkowskiego tez w Bydgoszczy (tylko syna). on od wrzesna ma laser tylko nie pamietam jaki ergonowy czy cos takiego. Wlasnie siedze z czerwonymi plackami , skora sie luszczy a wglabienia jak byly tak sa. Wiem ze usuwaie blizn nie jest latwe ale ja juz mialam chyba wszystko a w dalszym ciagu nie widac za bardzo poprawy. jak sprobujesz to daj znac jak tobie poszlo i jak oceniasz

Gość up...........

Gość buziole
Witam!Ja coprawda nie mam blizny potrądzikowej ale po chorobie na twarzy została mi szpetna blizna.W kształcie okręgu.Około 7 lat temu poddałam się laserowemu wygładzeniu i jestem zadowolona.Po pierwsze blizna od brzegów jest gładka i wyrównała się prawie z skórą zdrową.Miałam wcześniej pomarszczoną.Prawdą jest że bezpośrednio po zabiegu blizna jest zaczerwieniona.U mnie była baaaaardzo...Poddałam się raz temu zabiegowi i teraz myślę o ponownym stąd moja wizyta na tej stronce :)Pozdrawim wszystkich zainteresowanych.Dodam jeszcze tylko że Dr Urbanowski był bardzo sympatyczny i starał się po pierwsze rozwiać wszekie wątpliwości a pozatym dobrac odpowiedni sposób "pozbycia "się blizny

Gość Esti SSS
A co sadzicie o tym lekarzu?? O Urbanowskim... Czy jest dobry?? Ja zastanawiam sie nad usunieciem u niego piegow poslonecznych.. Zabieg jest drogi, wiec zalezy mi na tym,zeby wybrac jak najlepszego lekarza... Ale jakos nie jestem do niego w 100% przekonana, chodzby dlatego,ze on nie robi osobiscie zabiegu, robi to jego asystentka... Moze ktos sie o nim wypowie? Czekam na jakas odpowiedz

Gość buziole
Witam ponownie.Na mnie lekarz zrobił pozytywne wrażenie.Zabieg też przeprowadzał osobiście.Na wszystkie pytania i wątpliwości odpowiadał bez zbywania mnie.Naprawdę byłam zadowolona z tego zabiegu.Pozdrawiam wszystkich na tym wątku :)

Gość Esti sss
Niestety piegow nie usuwa osobiscie, robi to asystentka. Wiem bo bylam jakis czas temu u niego na konsultacji. Nie wiem, moze mi sie zdawalo , ale ja czulam sie u niego jakby nie traktowal mnie powaznie, wrecz nawet jakby sie troche nabijal... Dlatego nie wiem czy mam sie zdecydowac na tego lekarza. Slyszalam o nim troche negatywnych opinii... Jestes chyba pierwsza osoba, ktora mowi o nim cos dobrego...

Gość buziole
Witam :) Hhhhhhhhhmmmmm ja byłam 7 lat temu więc minęło troszku czasu.Możliwe że pogorszenie się usług medycznych wpłynęło też i na Dr Urbanowskiego.Lekarze ostatnio nagminnie lekceważą pacjenta .Być może sympatyczny pan zmienił się w niesympatycznego:)

Gość stratusik
Czy mogłybyście mi polecić dobrego lekarza w Bydgoszczy, który zajmuje się laserowym usuwaniem blizn pooperacyjnych???????????????