Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Karta debetowa...

Polecane posty

Mam pytanie czy karty debetowej można użyć od razu po aktywacji???Chodzi mi o to,że konto mam od niedawna i ani razu jeszcze moja wypłata na nie nie wpłyneła.Czy w takim razie mogę zrobić sobie debet na koncie np.50zł????

Gość fdfdgdfffffffffffffffffffff
Raczej nie. A w jakim banku masz konto?

A to nie wiem. Ja mam konto w PKO SA, Inteligo, miałam w PKO BP i wszedzie najpeir musialo wplynać żeby móc zrobic debet. W obu PKo weystarczylo, zeby wplyneło 300 złotych i juz nastepnego dnia molam sobie zrobic debet na drugie 300 (mam konto studenckie) a w Inteligo z 5 miesiecy czekalam az mi debet przyznaja

No właśnie jestem ciekawa jak to jest..bo w sumie Bank musi mieć gwarancję a u mnie skoro wypłata jeszcze nie wpłynęla to tej gwarancji nie ma.Choć na umowie mam,żę mam stałe dochody i w jakiej wysokości.A jak pójdę do bankomatu to nie wsiorbie mi kartyjak spróbuję wyciągnąc pieniadze?

Mozeszs isc spróbowc bez problemu. Najwyzej wyskoczy Ci ze "brak srodków" czy cvos takiego ale na 100% nie wciagnie Ci karty

Gość Pytanie ING
Mam pytanie czy w ING żeby założyć konto muszę mieć jakąś umowe o pracę bo ja nie pracuję ale mam w pko konto wspóle z moim mężem.Potrzebuję dodatkowej gotówki i myślałam o tym debecie w ing sama bym przelała pieniążki z pko na ing.