Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co proponujecie

na zatrucie

Polecane posty

Gość co proponujecie

siedzi mi na żołądku od wczoraj serek oscypek juz nie mam siły

Gość coca cola
na zatrucie dobra jest coca cola i kromka suchego chleba. daje gwarancje :)))) zacznie ci sie odbijać i zoładek noramlnie pracować powodzenia i pozdrawiam

Gość co proponujecie
to juz zastosowałam wczoraj nie pomaga Odradzam serki z Wisły to juz drugi raz

Gość zagubiona na nowo
Spróbuj proszę wziąźć ranigast max. Sądzę, że powinien Ci pomóc, mnie kiedyś uratował. Miłego dnia i powrotu do zdrowia życzę.

Gość Kup w aptece
Smecte rozpuszczalny proszek w saszetkach, tani a skuteczny pomaga na takie dolegliwości jak ból żołądka, lub nudności :)

Gość przeciez
smecta jest na biegunke???

Gość Kup w aptece
Smecta jest na zatrucie na biegunkę także

Gość co proponujecie
dziękuje bardzo za odpowiedzi Pozdrowienia

Gość Leopold Snopecki
Odwiedzajac Ziemię Mych Przodków, Gorny Karabach, skorzystalem z uslug Aerofłotu. Lot był w przystępnej cenie, z przesiadką w Erewaniu. Na terenie portu lotniczego zaczepila mnie typowa ormianska babuszka z krakowskimi obwazankami i jagnięciną. Chętnie skosztowałem tego ezgotycznego dla mnie zestawu, gdyz zawsze intersowała mnie kuchnia na stylu różnych kultur.W garnkach typowej ormianskiej gosposi mozemy spotkac elementy wypraw krzyzowych (wino) tureckich podbojow (kuskus) oraz polskich zeslancow(wodka). Urzeczony przyjemnym zapachem udalem sie wraz z nia do jej domostwa. W drzwiach przywitał mnie brodaty kucharz, ale nie wzbudził on moich podejrzeń. Cos mamrotal przy smazeniu pod nosem "rjezac lachy" ale udalem ze to nazwa znanej przyprawy przywiezionej na te tereny wraz z perskim podbojem. Gdy przyniosl dymiaca jeszcze potrawe aż na mej twarzy zaczął błądzić grymas głodu i nie zwrocilem uwagi na kucharza, ktory w typowy dla rdzennych uchodzcow z Azerbejdzanu sposob zacieral rece z zadowolenia. :o Po pysznym poczestunku udalem sie na lotnisko, a tam po odprawie wsiadlem na poklad tupolewa tu-666 i udalem sie w dalsza podroz z przyjemnoscia sluchajac serwowanego przez pilota w glosnikach Choru Aleksandrowa. Lecz nagle przy refrenie slynnej pisoenki "Katjusza" rozdelo mnie i głośne dynamiczne wiatry. Na szczescie wspolpasazerowie wzieli to za plynacy jako podklad do utworu dzwiek strzelajacych katjusz. Z nieprzeniknionym wyrazem twrazy i kamiennym spokojem udałem się w stronę pokładowego ustępu. Gdy tylko zamknąłem drzwi do toalety natychmiast poczułem dziwny ucisk w jelitach :o Okazało się, że się zatrułem :o Cały lot 93 spędziłem w ustępie :o

Gość Leopold Snopecki
Zapomniałemjeszcze dodać, że w erewańskiej informacji turystycznej (nowo otwarta, dobrze wyposażona, średnio zorientowana ale bardzo życzliwa obsługa, niedaleko placu Republiki) powiedziano mi, że nie ma żadnych hoteli w Yegegnadzor i muszę pojechać do Vayku. Tak też zrobiłem. Podróż trwała kilka długich godzin straszliwie zapchanym i „nieco” zakurzonym autobusem, choc w wyborowej „rodzinnej” atmosferze. Po drodze miałem też nieprzewidziany postój, kiedy zaczęło palić się koło i należało je ugasić. :o

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin