Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksss

która laseczka

Polecane posty

No gdyby była mozliwosć ani chwili bym sie nie zastanawiała :D nie dziś :P Moment załozyłabym cos na siebie, tylko na wierzch, zeby sciagania nie było duzo... ;) A tak? On spi, ja czekam. ---- telefon milczy ---- oooo jaaa! hahaha ale radosc ! :D zadzwonił!! nie bedesie nawet ubierać :P bedzie za 10 min !! sasasaa :D :D :D ale mi sie chce:P

Słodka malinka jesteś tępakiem jakich mało. Zaznaczam, że to tylko moje zdanie. Naucz się pisać po polsku. Pzdr600

Nie jestem twoim kolegą. Myślisz, że ktoś może wziąć na poważnie te twoje wypociny skoro piszesz tak jak piszesz? Od razu widać gówniarę. Szkoda czasu.

Gość nie bedesie
konta itd!wstyd!

Drogi lommku! Szczerze mówiac nie mam najmniejszej ochoty prowadzic z Toba wymiany zdan na temat jaka to ja jestem, a jaka nie. Masz prawo uwazac mnie nawet za emerytke siedząca z nudów przed komputerem. Nie bede Cie wyprowadzac z błedu. Chcialam zauwazyc jednak, ze to co pisałam wczesniej, nie było do Ciebie i nie Tobie oceniać sens i jakosc moich wypowiedzi. Blad ortograficzny, owszem - był - widocznie na chwile zapomnialam skupic sie na ortografii. :O Reszta to spacja, badz znaki diakrytyczne. Cóz.. to nie praca magisterska, zebym musiala być az tak dokładna. Jesli Tobie tak bardzo przeszkadza to i owo, omijaj prosze moje wypowiedzi. Bedzie to zapewne z korzyscią dla Ciebie i dla mnie. A do Ciebie maksss - przepraszam, ze zrobilo się tu (niestety i za moim udzialem) tak dość nieprzyjemnie i wrogo. Pozdrawiam 🌼